sestdiena, 2012. gada 29. decembris

DSL internets no 6.90 Ls/mēnesī



Internets ir jaunākās paaudzes tehnoloģija, kas cilvēkiem viņu ikdienas ritējumā šobrīd vajadzīgs tikpat lielā mērā, kā skābeklis elpošanai, ēdiens un ūdens izdzīvošanai. Turklāt sabiedrību arvien vairāk pārņem pārliecība – ja tevis nav internetā, tu neeksistē. Internets pārņem pasauli un aptver cilvēces ikdienu, tādēļ ikvienam ir iespējas izvēlēties sev piemērotāko interneta lietošanas iespējas no daudzveidīgā pakalpojumu piedāvājuma.

piektdiena, 2012. gada 28. decembris

IZZI interneta pieslēgums Rīgā

Izzi interneta pieslēgums
Rīgā ir pieejams visplašākais interneta pieslēgumu klāsts, jo galvaspilsētā koncentrējas lielākās provaideru tīklu infrastruktūras. Tieši tāpēc ikviens pilsētas iedzīvotājs var izvēlēties sev vēlamo interneta pieslēgumu – gan pēc ātruma, gan pēc interneta pieslēguma veida, gan pēc abonentmaksas. Kā viena no izvēles iespējām var būt arī kvalitatīvs un ātrs IZZI interneta pieslēgums, tajā skaitā arī mobilais internets.

ceturtdiena, 2012. gada 27. decembris

Lattelecom interneta televīzija jebkurā vietā, kur pieejams internets

Lattelecom piedāvā saviem skatītājiem kvalitatīvu un cenas ziņā izdevīgu interneta televīziju. Tā kā mūsdienās ne vienmēr atliek laiks skatīties mīļākās pārraides TV ekrānos, Lattelecom piedāvā mobilu un ērtu interneta televīziju, kas pieejama gan datoros, gan planšetdatoros, gan arī viedtālruņos. Interneta televīzija pakalpojums piedāvā TV tiešraides, TV arhīvu un video nomu 24 h diennaktī!

ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Labākie televizori no Philips

Televizora iegāde ir liels ilgtermiņa pirkums, jo reti kurš cilvēks maina televizoru biežāk kā reizi dažos gados. Kvalitatīvs un moderns televizors būs lielisks pirkums, kas iepriecinās visus ģimenes locekļus. Pērkot televizoru noteikti ir jāpievērš uzmanība tā ražotājam.

otrdiena, 2012. gada 18. decembris

Optiskais internets kopā ar kvalitatīvu televīziju

Pēdējo gadu laikā katrs interneta lietotājs vēlas izmantot optisko internetu. Optiskais internets ir stabils un ātrs internets, kam Latvijā citi interneta veidi nevar konkurēt. Optiskais internets ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē tiek plaši izmantots tieši savā ātruma, kvalitātes un stabilitātes dēļ.

ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Viasat TV kanālu paketes



Par televīzijas nozīmi mājsaimniecībā zina katrs. Un daudzi noteikti piedzīvojuši situāciju, kad TV signāla traucējumu dēļ nākas doties pie kaimiņa, lai tomēr redzētu savu mīļāko televīzijas pārraidi. Ko darīt? Vislabāk izvēlēties telekomunikāciju operatoru, kas neliks Jums vilties.
Kvalitātes ziņā labs variants būs Viasat. Tāpat, kā citi telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēji, arī Viasat saviem skatītājiem piedāvā vairākas TV kanālu pakas, kopskaitā piecas.

trešdiena, 2012. gada 28. novembris

INTERNETA TV PĀRRAIŽU ARHĪVS UN VIDEONOMA ARĪ MOBILAJĀS IERĪCĒS!

Attīstoties tehnoloģijām un cilvēkiem kļūstot arvien mobilākiem, pieaug arī mobilo ierīču popularitāte. Pie mobilām ierīcēm jau kādu laiku nepieder vairs tikai mobilie tālruņi, to skaitā arī viedtālruņi, un mazie portatīvie datori, bet arī planšetdatori, kas pēdējā laikā kļuvuši īpaši populāri. Viens no mobilo ierīču popularitātes iemesliem ir iespēja šīs ierīces izmantot tāpat kā stacionāros datorus, neesot mājās vai darbā, bet gan esot jebkur citur, piemēram, braucot autobusā vai sēžot rindā pie ārsta.

sestdiena, 2012. gada 24. novembris

Viasat tv programma - vienmēr skaties tikai interesantāko



Viasat televīzija skatītājiem piedāvā gandrīz visus Latvijas kanālus (izņēmums ir TV5, ko Viasat saviem klientiem nenodrošina), kā arī vairākus ārzemju kanālus un Viasat pašu veidotos kanālus, ko citi televīzijas operatoru piedāvā tikai par papildus samaksu. Viasat piedāvā arī vairākus HD kvalitātes kanālus, kuru skatīšanās ir aizraujošs piedzīvojums.

trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Lattelecom interneta TV- 21. gadsimta TV

Ja vēlies televīziju skatīties ne tikai savā televizora ekrānā, bet arī portatīvajā datorā, planšetdatorā vai mobilā telefona jaunākajā modelī, tad Lattelecom interneta TV būs vispiemērotākā. Šī interneta televīzija ir 21. gadsimta TV, kas ļauj izbaudīt vēl nebijušas iespējas.
Lai vērotu Lattelecom interneta TV, jāieiet Lattelecom mājas lapā un jāpiesakās. Vispirms ir iespēja 3 dienas izmantot bezmaksas testu, izbaudot interneta TV priekšrocības un tādējādi ļaujot saprast, vai piedāvājuma klāsts ir atbilstošs iecerētajam.

otrdiena, 2012. gada 20. novembris

IZZI piedāvā ne tikai kabeļinternetu

Viens no populārākajiem IZZI pakalpojumiem līdz šim ir bijis kabeļinternets. Tas tiek piedāvāts vairākās Latvijas pilsētās, kurās ir liels apdzīvojums, tādējādi interneta kabeļa ievilkšanas izmaksas nav tik dārgas. IZZI piedāvātais internets pieejams dažādos ātrumos, bet vislielākais pieejamais ātrums ir līdz 100 Mbit/s.

TV programma ltv1 televīzijas kanālam

Kanāls LTV1 nav svešs nevienam. Pildot sabiedriskās televīzijas pienākumus, LTV1 programmā visbiežāk tiek iekļautu dažādi informatīvi raidījumi, svarīgas tiešraides, kas jāredz katram, kas aktīvi interesējas par Latvijā un pasaulē notiekošo.

ceturtdiena, 2012. gada 15. novembris

Izzi pakalpojumu atsauksmes


Interneta un televīzijas provaideri atšķiras ne vien pēc pakalpojumu klāsta, tarifiem un kvalitātes. Cik klientu, tik viedokļu. Kādu apmierina servisa kvalitāte, citam tajā pašā piedāvājumā nākas vilties. Klientu atsauksmes par Latvijā labi pazīstamo TV un interneta provaideri IZZI dalās. Viena daļa domā, ka tas ir labākais no līdzīgiem telekomunikāciju uzņēmumiem, citi tam nevēlas piekrist. Bet par visu pēc kārtas.

ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Virszemes TV komplekts – kopā lētāk



Aktīviem telefona lietotājiem un TV skatītājiem Lattelecom piedāvā iegādāties speciālu virszemes televīzijas komplektu ar bezmaksas sarunām Lattelecom tīklā un labākajiem TV kanāliem! Komplektā ietilpst virszemes televīzijas ekonomiskā paka un neierobežotas sarunas Lattelecom tīklā. Šis pakalpojumi kopā pieejami par fiksētu mēneša maksu, kas ir izdevīgāk nekā abonēt katru no pakalpojumiem atsevišķi.

trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Interneta televīzija Latvijā



Ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir unikāla iespēja skatīties savas mīļākās televīzijas programmas ne tikai TV ekrānos, bet arī internetā, izmantojot datoru vai, piem., savu viedtālruni. Šis pakalpojums pieejams pie Lattelecom un ir ļoti ērts, jo, lai izmantotu interneta televīziju, nav nepieciešams nekāds papildus aprīkojums, tik vien kā dators, mobilā ierīce un internets. Un pati galvenā priekšrocība, interneta televīzija tiek piedāvāta par ļoti demokrātiskām cenām.

otrdiena, 2012. gada 30. oktobris

Bite bezvadu internets

Nav noslēpums, ka brīvība mūsdienu cilvēka dzīvē spēlē būtisku lomu. Šajā ziņā arī brīva interneta pieejamība ir tikpat svarīga. Lielu brīvību mums sniedz mobilais internets, ko šobrīd bezvadu internetu piedāvā gana daudz kompāniju. Viena no tām ir Bite.

Lattelecom online televīzija – pieejama ikvienam

Lattelecom telekomunikāciju sniedzējs jau kādu laiku cilvēkiem piedāvā izmantot online TV. Online televīzija ir lielisks variants tiem, kas daudz laika pavada pie datora, jo online TV sniedz iespēju ikvienam vērot slavenākos TV kanālus un vairākus simtus filmu savā datorā vai pat mobilajā ierīcē. Pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā un nodrošina kvalitatīvu izklaidi saviem skatītājiem!

Virszemes televīzija - plašs TV kanālu klāsts ikvienam

Jau sen ir pagājuši tie laiki, kad bija skatām tikai viens vai divi TV kanāli un auditorijai nācās pieņemt tos radījumus, kas bija pieejami, jo vienkārši nekā cita nebija. Nu viss ir mainījies. Pastāv izvēles brīvība un TV kanālu klāsts ir gana plašs, lai gan meksikāņu seriālu cienītāji, gan sporta līdzjutēji varētu izvēlēties sev tīkamāko. Televīziju evolūcija ir par to parūpējusies.

piektdiena, 2012. gada 26. oktobris

Lattelecom interneta pieslēgums tavās mājās

Mājas – katram savas un īpašas. Tā noteikti ir vieta, kur paslēpties no ārpasaules, visvieglāk ir būt par sevi un kur ir patīkami atgriezties pēc nogurdinošas darba dienas, neatkarīgi vai strādājat veiklā un dienas laikā nākas komunicēt ar simtiem cilvēku vai arī bibliotēkas klusumā pētāt viduslaiku vēsturi. Cik dažādi esam mēs visi, tika dažādas ir arī mūsu mājas, bet viens nu ir skaidrs – mūsdienās jau ļoti daudzās mājsaimniecībās ir pieejams internets un tas arī aktīvi tiek lietots. Latvijā ir pieejams plašs piedāvājums, līdz ar to ir iespējams izvēlēties visizdevīgāko interneta pieslēgumu, kurš neliks vilties un spēs pildīt visas komandas.

ceturtdiena, 2012. gada 25. oktobris

DSL interneta pieslēgums

Bez interneta vairs nav iedomājama mūsu ikdiena, tāpēc katram gribas mājās labu interneta pieslēgumu, pat tad ja atrodamies tālu prom no lielpilsētas. Daudzi uzskata, ka laukos labu internetu nav viegli atrast, taču tas neatbilst patiesībai. Vietās, kur citu pieslēgumu nav iespējams ierīkot DSL internets var izrādīties labākais variants.

trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Optiskais internets Rīgā

Optiskais internets ir nākotnes internets, kas pieejams jau tagad. Galvaspilsētā Rīgā netrūkst prasīgu interneta lietotāju, tāpēc nav noslēpums, ka optiskais internets patiks praktiski visiem. Daudzviet Rīgā ir pieejams biznesa klases Lattelecom optiskais internets ar ātrumu līdz 500 Mbits/s.

otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Baltkom internets


Latvijā, kā zināms, ir daudz dažādu interneta provaideru. Tie galvenokārt atšķiras ar pieejamības, ātruma un pieslēguma stabilitātes ziņā. Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kādas iespējas piedāvā Baltkom internets.
Kas ir Baltkom (Baltcom)?

Virszemes televīzijas dekoderi

Virszemes televīzija ir televīzija, ko pārraida pa gaisu un tā ir vienīgā pieejamā bezmaksas televīzija Latvijā. Nu jau vairākus gadus virszemes televīziju pārraida digitālā formātā, tāpēc, lai to uztvertu, ir nepieciešami dekoderi. Dekoderi palīdzēs pārveidot digitālo televīzijas signālu analogajā, ko saprot televizors.
Digitālo virszemes televīziju Latvijā ieviesa 2010. gadā. Tas nozīmē, ka pašlaik televīziju pārraida ciparu formētā. Tas ļauj nodrošināt augstāku skaņas un attēla kvalitāti, piedāvāt lielāku kanālu skaitu un vairākas citas iespējas. Ir pieejama gan maksas, gan bezmaksas digitālā virszemes televīzija, kas atšķiras ar piedāvāto televīzijas kanālu skaitu un citām iespējām. Abām šīm televīzijām ir nepieciešams dekoderis. Tiesa, dekoderis var būt jau iebūvēts televizorā.
Lai skatītos virszemes televīziju, ir nepieciešamsdekoderis, kas spēj uztvert un pārveidot MPEG-4 formātā esošu televīzijas signālu. Dekoderis ir jāpievieno starp televīzijas antenu un televizoru. Jaunākās paaudzes televizoros bieži jau ir iebūvēts dekoderis, kas uztver un pārveido MPEG-4 signālu. Ja tāds ir, tad vēl vienu dekoderi iegādāties nav nepieciešams.
Ja dekoderi tomēr ir nepieciešams iegādāties, tad ieteicams sazināties ar pakalpojuma sniedzēju, lai noskaidrotu, kuru no dekoderiem izvēlēties. Gan elektropreču veikalos, gan interneta veikalos ir pieejami dažādi dekoderi. Tie maksā vidēji 40 līdz 60 latus. Ir pieejami arī lētāki digitālās televīzijas modeļi, taču tie ne vienmēr der Lattlecom virszemes televīzijas uztveršanai, jo ne vienmēr uztver televīzijas signālu MPEG-4 formātā. Viens no faktoriem, kas būtiski ietekmē dekoderu cenu, ir tas, vai ar dekoderi ir iespējams uztvert HD jeb īpaši augstas kvalitātes kanālus.
Pirms iegādāties dekoderi virszemes televīzijas uztveršanai, ieteicams sazināties ar Lattelecom pārstāvjiem un noskaidrot, kāds dekoderis ir visatbilstošākais. Drošākais dekoderu iegādes veids, ir pie Lattlecom pārstāvjiem vai Lattlecom veikalos visā Latvijā. Lattlecom pārdod tikai tādus dekoderus, kas patiešām uztver virszemes televīzijas signālu un pārveido televizoram saprotamā.
Iegādājoties dekoderus, pievērsiet arī uzmanību tam, vai dekoderā ir vieta viedkartes ievietošanai. Ja tādas nav, tad ar dekoderi nebūs iespējas pieslēgt papildus kanālus par maksu, ja būs tādā vēlēšanās.

ceturtdiena, 2012. gada 11. oktobris

Virszemes TV dekodera izvēle

TV dekoderu nepieciešams pieslēgt tiem televizoriem, kuros jau nav iebūvēts (MPEG-4) dekoders, lai ciparu signālu pārveidotu saprotamā un skatāmā formātā.
Patlaban virzemes tv dekoderu izdevīgi izvēlēties pie Lattelecom, jo to iegādāties var gan ar dažādām kanālu pakām, gan arī tam tiek piedāvātas vairākas papildu iespējas. 

Lattelecom virzemes TV dekoderam ir:
·   valodas izvēles iespējas;
·   subtitru izvēles iespējas;
·   TV programma;
·   HD kanāli.
Šim virszemes dekoderam pieejami 57 dažādi kanāli un cena ir sākot no 4.36 Ls mēnesī. Turklāt tas pieejams faktiski visā Latvijas teritorijā (99.6%).
Lattelecom virszemes TV tiek piedāvāts:
·   abonēšanai;
·   ar komplektu;
·   ar starta pakas priekšapmaksu.
Izvēloties abonēšanu, iespējams slēgt beztermiņa līgumu, kuras maksa atkarīga no kanālu paku izvēles:
·   ekonomiskā paka 4.36 Ls;
·   bērnu un jauniešu paka 2.20 Ls;
·   piedzīvojumu un zinātnes paka 2.20Ls;
·   filmu un izklaides paka 2.20 Ls;
·   sporta paka 2.20 Ls;
·   HD kanālu paka 2.49 Ls;
·   pieaugušo paka 2.98 Ls.
Virszemes komplekts nozīmē to, ka, veicot ikmēneša maksu 10.71Ls, iespējams saņemt gan labākos kanālus (ekonomisko paku), gan arī bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā. Gadījumā, ja mājas nav telefona līnijas, tad tā tiek ierīkota bezmaksas. Izvēloties virzemes tv dekoderu komplektā ar bezmaksas sarunām, nepieciešams slēgt līgumu uz 12 mēnešiem.
Izvēloties Starta pakas priekšapmaksu, iespējams iegādāties atjaunošanas kodu. Respektīvi, tiek aktivizēta iespēja skatīties virzemes tv maksas kanālus bez līguma saistībām uz vienu mēnesi. Priekšapmaksu par kanāliem iespējams veikt arī internetā.

Virszemes digitālā televīzija

Televīzija ieņem būtisku nozīmi daudzu cilvēku ikdienā. Pie televizora pulcējas kopā visa ģimene, lai vakarā atpūstos un skatītos savas mīļākās TV pārraides. Taču ne visi zina kā izvēlēties pašu labāko un kvalitatīvāko pakalpojumu sniedzēju. Patlaban Latvijā populārākā ir Virszemes televīzija, kas tiek dēvēta arī par digitālo televīziju.

Augstākās kvalitātes virszemes digitālās televīzijas pakalpojumus Latvijā sniedz kompānija Lattelecom. Virszemes digitālā televīzija būs Jūsu labākā izvēle televīzijas pakalpojumu lauciņā. Skaties un izvēlies kanālus pēc sirds patikas. Lattelecom piedāvā bezmaksas virszemes digitālās TV paku, kurā būs 4 populārākie televīzijas kanāli (LTV1, LTV7, TV3 un LNT). Savukārt Ekonomiskajā pakā par 4,36 Ls mēnesī būs pieejami 22 labākie kanāli. Turklāt klāt patstāvīgajai pakai var izvēlēties arī citas tematiskās pakas – Bērnu un jauniešu, Piedzīvojumu un zinātnes, Filmu un izklaides, kā arī Sporta paku, par katru atsevišķi maksājot papildus 2,20 Ls.

Ir iespēja pieslēgt visas tematiskās pakas par vienu pakalpojuma maksu – 7,49 Ls mēnesī. Izvērtējot piedāvājumu jāsaka, ka Lattelecom ir padomājis par visām paaudzēm piemērotu piedāvājumu. Jo, kā zināms, ja runa iet par TV skatīšanos, tad reti kad vecmāmiņas kanāla izvēle var sakrist ar jaunāko paaudzi, kuru aizrauj mūzika, izklaides raidījumi un filmas. Vecmāmiņa priekšroku dos ziņu pārraidēm un jaunākajiem seriāliem.

Tie, kuriem nav iespējas visu laiku pavadīt pie televizora var izvēlēties citu risinājumu – interneta televīziju. Tas ir viens no jaunākajiem Lattelecom pakalpojumiem, kas pārsteigs Jūs gan kvalitātes, gan interneta pieejamības ziņā. Arī online TV sniedz Jums iespēju sekot līdzi saviem iemīļotākajām TV pārraidēm internetā. Līdz ar modernajām tehnoloģijām Jūs neko nepalaidīsiet garām.
Pirms ierīkot virszemes televīziju, Lattelecom atgādina: Lai skatītos Virszemes TV bez ārējā ciparu televīzijas uztvērēja pieslēgšanas būs nepieciešams arī televizors, kurā ir iebūvēts MPEG-4 ciparu TV uztvērējs (jaunākajos modeļos tas ir, bet problēmas varētu rasties ar vecāka ražošanas gada – izlaiduma televizoriem). Daudziem noteikti ir radies jautājums, kā ierīkot Virszemes televīziju? TV ierīkošana Jums nesagādās nekādas problēmas. Lattelecom mājas lapā Jūs varat aizpildīt pieteikuma anketu, pasūtot nepieciešamās iekārtās un televīziju varēsiet pieslēgt pats. Vienīgi uzstādot Virszemes televīziju ir jāpievērš uzmanība dzīvesvietas atrašanās vietai attiecībā pret TV torni.

trešdiena, 2012. gada 10. oktobris

Baltcom digitālā televīzija


Baltcom
Baltcom digitālo televīziju piedāvā ar augstu attēla izšķirtspēju, dažādu tematisko paku piedāvājumu, draudzīgām cenām un dažādām digitālām priekšrocībām.
Pie šīs kompānijas iespējams izvēlēties trīs veidu digitālās televīzijas:
·   Mazais TV bloks;
·   Pamata TV bloks;
·   Lielais TV bloks.
Mazais TV bloks paredzēts kā tradicionālā kabeļtelevīzija. Savukārt Pamata TV bloks jau piedāvā digitālās televīzijas priekšrocības (uzlabota attēla un skaņas kvalitāte, valodu un subtitru iespējas, TV programma, kanālu saraksts u.c.), turklāt šim blokam iespējams pieslēgt papildu kādu no vēlamajām tematiskajām pakām. Izvēloties Lielo TV bloku, tiek iekļauti visi populārie TV kanāli un visas tematiskās pakas. Bez tam šis bloks paredz arī visas digitālās televīzijas priekšrocības un papildu var pasūtīt kādu Premium paku.
Baltcom televīzija
 Papildu pie Baltcom var izvēlēties šādas tematiskās pakas:
·   Vīru paka;
·   Dāmu paka;
·   Filmu paka;
·   Ziņu paka;
·   Starptautiskā paka;
·   Mūzikas paka;
·   Kaimiņu paka;
·   Bērnu paka.
Baltcom digitālā televīzija

Un šādas Premium pakas:
·   Viasat sports;
·   Viasat filmas;
·   Viasat sports+filmas;
·   Premium filmas;
·   HD kanāli.
Mazā TV bloka ikmēneša cena ir 5.49Ls, Pamata TV blokam – 7.90Ls, bet Lielajam TV blokam – 12.90Ls. Izvēloties kādu papildu paku, par to ir jāveic atsevišķa samaksa. Tematisko un Premium paku cenas var aplūkot šeit.