ceturtdiena, 2012. gada 27. decembris

Lattelecom interneta televīzija jebkurā vietā, kur pieejams internets

Lattelecom piedāvā saviem skatītājiem kvalitatīvu un cenas ziņā izdevīgu interneta televīziju. Tā kā mūsdienās ne vienmēr atliek laiks skatīties mīļākās pārraides TV ekrānos, Lattelecom piedāvā mobilu un ērtu interneta televīziju, kas pieejama gan datoros, gan planšetdatoros, gan arī viedtālruņos. Interneta televīzija pakalpojums piedāvā TV tiešraides, TV arhīvu un video nomu 24 h diennaktī!

Interneta TV pieejama divās kvalitātēs

Lattelecom interneta TV ir ērts un vienkārši lietojams televīzijas formāts, kas nodrošina TV kanālu programmas skatīšanos ar interneta starpniecību. Interneta televīziju iespējams skatīties divās kvalitātēs:
·         HQ jeb augstā kvalitātē, ja interneta ātrums ir vismaz 2,5 Mbit/s;
·         LQ jeb zemā kvalitātē, ja interneta ātrums ir vismaz 1 Mbit/s.
Lai skatītos interneta televīziju nav nepieciešams nekāds papildus aprīkojums vai instalācijas, galvenais, ka tiek nodrošināts tehniskās prasības un ir stabils interneta pieslēgums ar ātrumu vismaz virs 1 Mbit/s. Lai skatītos televīziju mobilajās ierīcēs, nepieciešama iOS vai Android platforma un Adobe Flash Player 10.1.x vai jaunāka versija.

Lattelecom interneta TV piedāvā vairākas priekšrocības

Interneta televīzija ļauj skatīties gan Latvijas, gan ārzemju kanālus. Turklāt, skatītājs ir noteicējs, jo pateicoties TV arhīvam, ir iespējams skatīties populārākos kanālus un to pārraides pat tad, ja ir nokavēta to tiešraide. Turklāt, var minēt arī to, ka šī ir viena no lētākajām televīzijām, jo pieejama jau par Ls 2.85 mēnesī.
Lattelecom online TV priekšrocības:
·         Pieejami 30 kanāliem (22 standarta un 8 izvēles);
·         TV pārraižu arhīvs 5 kanāliem;
·         Video noma ar vairāk kā 500 filmām;
·         TV programma;
·         Valodas izvēle.
Vislielākās izvēles iespējas pastāv skatoties interneta TV tieši no datora, jo pieejams maksimāli piedāvātais kanālu skaits un TV arhīvs. Tikmēr mobilajās ierīcēs pašlaik var skatīties tikai TV tiešraides. Nākas vien piebilst, ka Lattelecom interneta televīzija pieejama tikai Latvijas teritorijā un, lai veiksmīgāk iepazīstinātu visus Latvijas iedzīvotājus ar šo pakalpojumu, ikvienam ir iespēja novērtēs interneta TV kvalitāti un sniegtās priekšrocības 3 dienas bez maksas! Pieteikties izmēģinājuma periodam iespējams Lattelecom mājaslapā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru