ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Labākie televizori no Philips

Televizora iegāde ir liels ilgtermiņa pirkums, jo reti kurš cilvēks maina televizoru biežāk kā reizi dažos gados. Kvalitatīvs un moderns televizors būs lielisks pirkums, kas iepriecinās visus ģimenes locekļus. Pērkot televizoru noteikti ir jāpievērš uzmanība tā ražotājam.

Philips ražoto preču klāstā ir daudz un dažādi televizori, tie ir īpaši kvalitatīvi, un tāpēc arī patērētāju vidū ļoti iecienīti. Philips televizoru klāsts ir plašs - savām vēlmēm, vajadzībām un iespējām visatbilstošāko atradīs katrs. Philips piedāvāto televizoru klāstā dominē labu slavu ieguvušie LED televizori. LED televizori nodrošina ļoti labu attēla kvalitāti, kā arī patērē mazāk elektroenerģijas.
Philips televizori ir ļoti moderni, pat vienkāršākiem modeļi ir tehniski tik labi aprīkoti, ka televizors nodrošina ne tikai savu primāro funkciju, ber arī vairākas interesantas papildiespējas. Piemēram, Philips 32PFL5007K/12 ar trīsdesmit divu collu LED ekrānu maksa tikai nepilnus 300 latus, bet tam ir iebūvēts digitālās televīzijas uztvērējs, HDMI savienojumi, SCART savienojumi, USB ligzdas. Šim televizoram ir iebūvētais internets, kas ļauj ērti televizoru savienot ar dažādām citām ierīcēm, piemēram, datoru un viedtālruni, lai izcilajā Full HD kvalitātē skatītos filmu vai video klipus.

Lielāku televizoru cienītājiem patiks  Philips 40PFL5007K/12 ar četrdesmit collu lielo LED ekrānu. Arī šim televizoram ir iebūvēts digitālās televīzijas uztvērējs, HDMI un SCAR savienojumi, USB porti un iebūvēts internets. Televizors piedāvā visas Smart TV priekšrocības – internetu, dažādas programmas un aplikācijas, datu sinhronizēšanu ar citām ierīcēm. 

Tiem, kuri katru televīzijas vai filmas skatīšanās reizi vēlas pārvērst par izcilas kvalitātes notikumu, noteikti jāiegādājas Philips 55PFL6007K/12. Šim televizoram ir lielisks piecdesmit piecu collu liels LED ekrāns, praktiski visi iespējamie savienojumu veidi un porti (HDMI, Komponentu savienojumu skaits (YPbPr), SCART, USB,  WiFi, Antena, Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Digitālā audio izeja (optiskā), PC-in VGA + Audio L/R ieeja, Austiņu izeja, Pakalpojumu savienotājs). Attēla kvalitāte šim televizoram ir izcila, lai Jūs skatītos savas iecienītākās filmas.
Iegādājoties Philips televizoru, nebūsi vīlies, neatkarīgi no tā, vai televizors nepieciešams tikai ik vakara ziņu pārraides noskatīšanai vai arī kā sastāvdaļa izcilas kvalitātes mājas kinozālei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru