sestdiena, 2012. gada 29. decembris

DSL internets no 6.90 Ls/mēnesī



Internets ir jaunākās paaudzes tehnoloģija, kas cilvēkiem viņu ikdienas ritējumā šobrīd vajadzīgs tikpat lielā mērā, kā skābeklis elpošanai, ēdiens un ūdens izdzīvošanai. Turklāt sabiedrību arvien vairāk pārņem pārliecība – ja tevis nav internetā, tu neeksistē. Internets pārņem pasauli un aptver cilvēces ikdienu, tādēļ ikvienam ir iespējas izvēlēties sev piemērotāko interneta lietošanas iespējas no daudzveidīgā pakalpojumu piedāvājuma.

Cik Latvijā dažādi cilvēki un atšķirīgas viņu vajadzības, tikpat dažādus elektronisko pakalpojumu piedāvājumus saviem klientiem piedāvā telekomunikāciju uzņēmumi. Viens no lielākajiem, stabilākajiem un uzticamākajiem uzņēmumiem šajā jomā gan kvalitātes nodrošināšanas, gan pakalpojumu pieejamības ziņā ir elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs „Lattelecom”. Jau vairāk nekā 250 tūkstoši uzņēmuma klientu ir pārliecinājušies par pakalpojumu kvalitāti un daudzveidīgajām interneta un pakalpojuma tarifu iespējām, un izvēlējušies sev atbilstošāko pieslēguma veidu.

Starp ātrgaitas optiskā interneta un absolūtu brīvību sniedzošā bezvadu interneta piedāvājumiem atrodams arī īpaši ekonomisks interneta risinājums jebkurā vietā Latvijā. Tas ir DSL interneta pieslēgums, kas ir tehnoloģiju kopums, kas nodrošina datu pārraidi ar ātrumu līdz pat 20 megabitiem sekundē pa fiksētās telefona līnijas kabeļiem. Tas ir uzticama, ērta interneta lietošana, kas pieejama plašam interneta patērētāju lokam. „Lattelecom” šo pakalpojumu nodrošina ar uzticamu stabilitāti, uz kuru vienmēr var paļauties.
Turklāt „Lattelecom” sniegtaisDSL internets tagad pieejams par lielisku abonentmaksu – sākot tikai no 6,90 latiem mēnesī. „Lattelecom” klientu vēlmēm piedāvā dažādus tarifu plānus DSL interneta pieslēgumam, ļaujot katram izvēlēties sev piemērotāko risinājumu.
Kuram nav vajadzīgs lielāks datu pārraides ātrums par 2 megabitiem sekundē, tie interneta lietotāji var izvēlēties pakalpojumu par mēneša maksu 6,90 latu apmērā. Tiem, kuri tomēr vēlas internetu ar nedaudz lielāku ātrumu – līdz 6 megabitiem sekundē – DSL internets pieejams par 12,18 latiem mēnesī. Savukārt par 17,32 latiem mēnesī iegūstams internets ar ātrumu līdz desmit vai 20 megabitiem sekundē. Turklāt šis piedāvājums attiecas nevis uz vienu datoru, kam savā mājoklī pieslēgt internetu, bet gan diviem datoriem, tā nodrošinot mājās ērtākas interneta lietošanas iespējas starp vairākiem ģimenes locekļiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru