svētdiena, 2013. gada 20. janvāris

KHL tv programma – seko līdz interesantākajām spēlēm

Katram ir savas aizraušanās. Tas pats attiecas uz televīzijas skatīšanos. Kāds dod priekšroku seriāliem, filmām vai dokumentāliem raidījumiem. Citam labāk patiks mūzika vai sporta pārraides. Hokeja faniem un līdzjutējiem noteikti patiks kanāls KHL. Tas ir populārs Krievijas TV kanāls, kurā tiek pārraidītas hokeja spēles gan tiešraidēs, gan ieraktu atkārtojumos. KHL pārraida praktiski visas Kontinentālās Hokeja Līgas spēles.

KHL televīzijas programma

Tajā redzami arī dažādi informatīvi analītiski raidījumi ar daudzveidīgu saturu, kas attiecas uz hojeja tematu. Netrūkst arī ekspertu viedokļu un komentāru. Daudzi skatītāji ir sajūsmā par jauno kanālu, Latvijā hokeja spēļu skatītāju netrūkst. Hokejs aizrauj gan jaunus, gan vecus sporta fanus. Ja esi draugos ar hokeju, tad KHL kanāls ir radīts tieši Tev.
Hokejs daudziem ir dzīvesveids. Par prieku visiem sporta un īpaši hokeja cienītājiem, kanālā KHL hokejs tiek pārraidīts visas dienas garumā. Neaizmirsti par svarīgākajām spēlēm, ieskaties KHL TV programmā, kas atrodama Lattelecom mājas lapā un pārliecinies, vai tieši šajā brīdī nenoris hokeja cīņa tiešraidē. Skatītājiem patīk, ka TV programma ir ērti pārskatāma un pieejama jebkurā Jums vēlamā laikā. Tajā varat atzīmēt savus fovorītraidījumus. Tā ir lieliska iespēja nepalaist garām spraigākos hokeja mačus. Piefiksē dienu un laiku, kad raidījums būs skatāms ēterā. Iekārtojies dīvānā ērtāk, pasauc ciemos draugus un skaties hokeja raidījumus.
Skaties kanālu KHL Lattelecom interaktīvajā televīzijā sev vēlamajā laikā un vietā televīzijā vai pieslēdz interneta TV. Izvēlies kādu no Lattelecom izdevīgajiem komplektiem un baudi atpūtu pie TV ekrāna.

Gadījumā, ja Jums jau ir interneta TV abonents, tad skatieties hokeja pārraides birojā, ceļojumā, kafejnīcā vai viesnīcā. Atgādināsim, ka Lattelecom interneta televīzijā ir redzami 22 kanāli, starp tiem atrodamas arī kanāls KHL. Lattelecom piedāvā unikālu iespēju ielūkoties KHL TV programmā, izmanto šo iespēju un seko aktualitātēm hokeja dzīvē. Cik maksā Interneta TV abonements? Tas būs pa kabatai katram (ar cenu no 2. 85 LS mēnesī). Ja atrodies ārpus mājām, tad meklē iespēju pieslēgties Lattelecom bezvadu (WI-FI) interneta tīklam un esi uz viena viļņa kopā ar pārējiem hokeja līdzjutējiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru