pirmdiena, 2013. gada 21. janvāris

Baltcom internets un televīzija

Latvijā ikviens var izvēlēties sev piemērotākos telekomunikāciju pakalpojumus, jo tos sniedz vairāki operatori. Tajā skaitā ir arī telekomunikāciju kompānija Baltcom, kas saviem esošajiem un topošajiem klientiem piedāvā ne vien katrai gaumei atbilstošu televīziju, bet ir pazīstams arī ar savu NGN jeb nākamās paaudzes tīkla internetu. Arī abonentmaksa ir demokrātiska, tāpēc gan televīzija, gan Baltcom internets garantē kvalitatīvu pakalpojumu par pieejamu cenu ikvienam.

Maksimāli ātrākais internets par vienu cenu visiem

Baltcom īpaši izceļas ar to, ka internets netiek dalīts vairākos tarifu plānos, kā tas ir teju pie visiem pārējiem operatoriem. Proti, Baltcom saviem klientiem piedāvā visātrāko iespējamo internetu par fiksētu cenu - Ls 9.90 mēnesī. Interneta ātrums atkarīgs no tā, kurā NGN pārklājuma zonā ir konkrētais pieslēgums – pastāv mini NGN zona un NGN zona.

Baltcom interneta priekšrocības:
·         Zibenīga lejupielāde līdz 100 Mbit/s
·         Ātra augšupielāde līdz 100 Mbit/s
·         Tīkla stabilitāte
·         Maksimālais interneta ātrums par vienu cenu visiem

Baltcom internets pieejams vairākās Latvijas pilsētās, tādās kā Jelgava, Gulbene, Salaspils, Balvi, Rīga u.c. Atkarībā no pilsētas un tur esošās NGN pārklājuma zonas, interneta ātrums var būt atšķirīgs. Mini zonā tas ir līdz 20 Mbit/s, tikmēr NGN zonā maksimālais interneta ātrums ir līdz 100 Mbit/s. Lai uzzinātu kurā no zonām atrodas Jūsu dzīvesvietas, atliek vien apmeklēt Baltcom mājaslapu un pakalpojumu meklētājā ievadīt savu adresi, pēc kā uzreiz parādīsies visi aktuālie Baltcom pakalpojumu piedāvājumi.

Ar Baltcom televīziju skaties vairāk ka 100 TV kanālus

Tikmēr Baltcom televīzija piedāvā plašu TV kanālu piedāvājumu ar daudzām papildiespējām, tajā skaitā HD kanālus, tematiskās pakas sākot no Ls 1.50 un digitālās televīzijas priekšrocības, un tas viss sākot no Ls 5.49 mēnesī! Piedāvājumā ir vairāki TV bloki un lielākais no tiem sniedz iespēju skatīties pat vairāk nekā 100 TV kanālus, baudīt digitālās televīzijas priekšrocības, kā arī izvēlēties Premium filmu, erotiskos un HD kanālus.

Kā redzams, savām vēlmēm un iespējām atbilstošs Baltcom internets un televīzijas pakalpojumi ir pieejami ikvienam. Ja ir radusies vēlme pieslēgt kādu no pakalpojumiem, vispirms vislabāk doties uz viņu mājaslapu Baltcom.lv un pārbaudīt interneta un televīzijas pieejamību.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru