sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Top-load veļas mašīnas

Top-load jeb no augšas iekraujamās/izkraujamās veļas mašīnas ir ērtas, jo veļas ielikšana un izņemšana ir krietni vieglāka nekā tradicionālajās veļas mašīnas, kurās veļas ielikšana un izņemšana notiek caur apaļo atveri veļas mašīnas priekšā.

Top-load veļas mašīnas ir piemērotas gan cilvēkiem ar muguras problēmām, kuriem nav ieteicams daudz locīties un liekties, gan vecāka gadagājuma cilvēkiem, kā arī mazās telpās. Lietojot top-load veļas mašīnu, nebūs jāuztraucas, ka kāds šķērslis var traucēt pilnvērtīgu veļas mašīnas izmantošanu – veļas ielikšanu un izņemšanu, veļas pulvera un veļas mīkstinātāja uzpildi. Tiem, kuri pieraduši izmantot veļas mašīnu kā virsmu dažādu priekšmetu novietošanai, iegādājoties top-load veļas mašīnu, gan no šī ieraduma būs jāatvadās, citādāk ik reizi mazgājot drēbes, visus uz veļas mašīnas novietotos priekšmetus nāksies noņemt.
Top-load veļas mašīnas nav dārgākas par front-load veļas mašīnām. Piemēram, veļas mašīna Whirlpool AWE 7615/2 maksā zem divsimts latiem. Šai veļas mašīnai ir A mazgāšanas klases A+ elektroenerģijas klases, B centrifūgas klase, astoņpadsmit dažādas mazgāšanas programmas, piecu kilogramu liela veļas ietilpība. Veļas mašīna ir piemērota mazām telpām – tās izmēri ir 40 cm x 60 cm. 

Lielām ģimenēm, kā arī cilvēkiem, kas drēbes mazgā ļoti bieži, piemērotāka būs veļas mašīna Whirlpool AWE 7620, jo šai veļas mašīnai ir sešu kilogramu liela veļas ietilpība. Arī šī veļas mašīna ir energoresursus taupoša, patērējot tikai aptuveni 192 kWh gadā. Veļas mašīnai ir A mazgāšanas klase, A + elektroenerģijas klase un C centrifūgas klase.
Tiem cilvēkiem, kuri ļoti domā par energoresursu taupīšanu, ir jāiegādājas veļas mašīna Electrolux EWT1567VDW – A mazgāšanas klase, A+++ elektroenerģijas klase. Šai veļas mašīnai ir četrpadsmit dažādas veļas mazgāšanas programmas, kas profesionāli izmazgās visu materiālu veļu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru