pirmdiena, 2013. gada 21. janvāris

Baltcom televīzija no 5.49Ls/mēnesī



Tiem, kam svarīga kvalitatīva un baudāma izklaide pie TV ekrāniem, Baltcom piedāvā televīziju ar plašu kanālu piedāvājumu un daudzām papildiespējām, tajā skaitā HD kanālus, tematiskās pakas, digitālās televīzijas priekšrocības un vēl vairāki. Baltcom televīzija viennozīmīgi ļauj baudīt visas priekšrocības un ērtības, ko sniedz mūsdienu televīzija, turklāt tas viss par pieejamu cenu, sākot no Ls 5.49 mēnesī!

Televīzija katra gaumei, vēlmēm un iespējām

Baltcom TV pieejama vairākos blokos, kuri atšķiras ar piedāvāto kanālu skaitu un cenu. Tiesa, pirms televīzijas pieslēguma nepieciešams pārbaudīt pakalpojuma pieejamību savā dzīvesvietā, ko var ērti izdarīt Baltcom mājaslapā, izmantojot speciālu meklētāju.

Baltcom televīzijas TV bloki:
  • MazaisTV bloks – tradicionālā kabeļtelevīzija lietošanai bez dekodera. Pieejami 19 kanāli par Ls 5.49 mēnesī.
  • Pamata TV bloks – televīzija pieejama ar vai bez dekodera. Piedāvājumā 57 kanāli par Ls 7.90 mēnesī, turklāt klientam pieejamas digitālās televīzijas priekšrocības: iespēja izvēlēties tematiskās pakas, Premium filmas un HD kanālus.
  • Lielais TV bloks – sniedz pieeju 101 TV kanālam, turklāt klāt iekļautas visas piedāvātās tematiskās pakas (kopā astoņas), tāpat arī pieejamas digitālās televīzijas priekšrocības un iespēja izvēlēties Premium filmu, erotiskos un HD kanālus. Bloks pieejams par Ls 12.90 mēnesī.

Izvēlies sev interesējošos kanālus un baudi digitālās televīzijas priekšrocības

Digitālās televīzijas priekšrocības nozīmē, ka skatītājs var baudīt nevainojamu skaņas un attēla kvalitāti, izmantot valodas un subtitru izvēli, programmu gidu, TV kanālu grupēšanu, bloķēšanu un citas funkcijas. Atkarībā no TV bloka, lai iegūtu digitālās televīzijas funkcijas ir jāizvēlas vismaz viena tematiskā paka.
Baltcom televīzija piedāvā plašu tematisko pakupiedāvājumu, kurās sagrupēti kanāli pēc konkrētiem žanriem. Proti, Baltcom piedāvā tādas tematiskās pakas kā: Vīru, Dāmu, Filmu, Ziņu, Starptautisko, Mūzikas, Kaimiņu un bērnu pakas ar labākajiem ārzemju kanāliem tikai par Ls 1.50 mēnesī! Pie tam, ir iespēja izvēlēties arī Premium pakas ar labākajiem sporta, HD un filmu kanāliem.
Baltcom TV piedāvājums noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu, īpaši jau tāpēc, ka ikviens var izvēlēties savām vēlmēm un gaumei atbilstošus TV kanālus par draudzīgām cenām. Tiem, kas vēl nelieto Baltcom televīziju, bet ir tāda vēlme, pastāv iespēja aplūkot pakalpojumu aprakstus un iepazīties ar TV kanālu klāstu plašāk Baltcom mājaslapā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru