otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

Virszemes TV dekoderi Lattelecom veikalos

Latvija bija viena no pēdējām Eiropas Savienības valstīm, kura pārslēdzās no analogās uz ciparu apraidi, šādā veidā iegūstot kvalitatīvāku televīzijas pakalpojumu. Uzzinot par izmaiņā virszemes TV apraides sistēmā, skatītājus pārņēma neliela panika. Realitātē daļu skatītāju šīs izmaiņas būtiski neietekmēja, jo modernajos televizoros ir iebūvēts ciparu televīzijas pārraidei vajadzīgais MPEG-4 dekoders.
Turklāt pilsētās virszemes TV nodrošinājumu piedāvā dažādi uzņēmumi, par attiecīgu mēneša maksu, nokārtojot ar TV skatīšanos saistītās problēmas. Tomēr, ja televizorā nav MPEG-4 dekodera, būs nepieciešams Virszemes TV dekoders un decibelu antena.

Salidzinajums.lv klientu ērtībai piedāvā piecu telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēju salīdzinājumu. Lielākais telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs Latvijā ir Lattelecom. Uzņēmums piedāvā daudzveidīgu virszemes TV paredzēto pakalpojumu kopumu, kurā ietilpst – gan tehnikas virszemes TV dekodera, decibelu antenas pārdošana un izīrēšana, gan daudzveidīgs TV kanālu nodrošinājums interaktīvās televīzijas paketēs.
Virszemes TV komplektā ietilpst četras bezmaksas programmas LTV1, LTV7, LNT un TV3 – tās noderēs tiem, kuri ir uzticīgi ierastajiem TV kanāliem un kopumā nav lieli televīzijas skatītāji. Taču prasīgajiem Lattelecom piedāvā par  4,36 LS mēnesī abonēt Ekonomisko TV paku, kurā ietilpst 22 kanāli, un arī šis piedāvājums apver visu Latvijas teritoriju.
Lattelecom piedāvā virszemes TV nepieciešamo tehnisko aprīkojumu: dekoderu – viedkarti maksas kanāliem – decibelu antenu, vai televizoriem ar MPEG-4 dekoderu – CAM moduli viedkaršu lasīšanai un decibelu antenu. Uzstādot virszemes TV antenu, jāņem vērā dzīvesvietas novietojums pret attiecīgiem torņiem, no kuriem tiek raidīti maksas kanāli. Lattelecom mājas lapā ir pieejama uzstādīšanas rokasgrāmata, un uzņēmums piedāvā arī savu meistaru palīdzību.
Virzemes TV dekoderi, moduļi, viedkartes un antenas ir nopērkamas Lattelecom mājas lapā, ar piegādi mājās, vai personīgi kādā no Lattelecom klientu centriem visā Latvijā, kā arī telefoniski – zvanot uz numuru 117. Dekoderi ir nopērkami arī Lattelecom sadarbības veikalos Latvijā – Latvijas Pasta filiālēs, Maksima un Rimi tirdzniecības centros. Detalizētāku veikalu sarakstu var apskatīt Lattelecom.lv Lai garantētu virszemes TV dekoderu ilgtspējīgumu un kvalitāti, tie ir sertificēti.  Lattelecom.lv interesentiem ir iespēja uzzināt dekoderu tehniskos parametrus, tā arī sava televizoru modeļa atbilstību ciparu apraidei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru