piektdiena, 2012. gada 28. decembris

IZZI interneta pieslēgums Rīgā

Izzi interneta pieslēgums
Rīgā ir pieejams visplašākais interneta pieslēgumu klāsts, jo galvaspilsētā koncentrējas lielākās provaideru tīklu infrastruktūras. Tieši tāpēc ikviens pilsētas iedzīvotājs var izvēlēties sev vēlamo interneta pieslēgumu – gan pēc ātruma, gan pēc interneta pieslēguma veida, gan pēc abonentmaksas. Kā viena no izvēles iespējām var būt arī kvalitatīvs un ātrs IZZI interneta pieslēgums, tajā skaitā arī mobilais internets.

IZZI interneta pieslēguma sniegtās priekšrocības

·Pieejams kabeļinternets un mobilais internets;
·Iespējams pieslēgt internetu ar tīkla vadu līdz pat 4 stacionārajiem datoriem vienlaikus, nodrošinot neierobežotu piekļuvi internetam darbam un izklaidei;
·Iespēja izveidot bezvadu interneta sistēmu, ko var neierobežoti izmantot visām mājās esošajām ierīcēm ar Wi-Fi atbalstu (piem., mobilajām ierīcēm, televizoriem u.c.);
·Izvēloties Wi-Fi internetu pieejams ātrums no 25 Mbit/s līdz pat 300 Mbit/s.
IZZI spēj nodrošināt ne tikai kabeļtelevīzijas, bet arī kabeļinterneta pakalpojumus, piedāvājot vairākus tarifu plānus ar dažādiem ātrumiem. Lielākais kabeļinterneta pieslēgums ar ātrumu līdz 100 Mbit/s par Ls 12.90 mēnesī. Ar šādu ātrumu klients ar vienlaikus gan lejupielādēt, gan augšupielādēt lielus failus un citus iespaidīgus datu apjomus.

IZZI mobilais internets gan Rīgā, gan citur Latvijā

IZZI piedāvā arī mobilo internetu, kas ir pieejams ne tikai Rīgā, bet bezmaz vai jebkurā vietā Latvijā. Mobilais internets pieejams ar 4 tarifu plāniem: 500 MB par Ls 6.75, 2 GB par Ls 12.50, 5 GB par Ls 17.25 vai 20 GB par Ls 22.00. Ikviens var izvēlēties sev nepieciešamo plānu un maksāt tikai par patērēto datu apjomu. Ja sanāk pārtērēties, par katru papildus iztērēto MB ir jāpiemaksā tikai 1 santīms!
Pat mazākais IZZI interneta pieslēgums jeb tā ātrums nodrošina iespēju pāris minūtēs pārsūtītu multimediju failus un skatīties filmas HD kvalitātē, lejupielādēt apjomīgus failus un spēlēt spēles. Iepazīties vairāk par iespējām un tarifu plāniem, ko piedāvā IZZI internets, iespējams viņu mājaslapā vai zvanot uz viņu klientu apkalpošanas tālruni. Ar klientu apkalpošanas speciālistiem arī var vienoties par interneta ierīkošanu un ērtāko pieslēguma laiku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru