ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Viasat TV kanālu paketes



Par televīzijas nozīmi mājsaimniecībā zina katrs. Un daudzi noteikti piedzīvojuši situāciju, kad TV signāla traucējumu dēļ nākas doties pie kaimiņa, lai tomēr redzētu savu mīļāko televīzijas pārraidi. Ko darīt? Vislabāk izvēlēties telekomunikāciju operatoru, kas neliks Jums vilties.
Kvalitātes ziņā labs variants būs Viasat. Tāpat, kā citi telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēji, arī Viasat saviem skatītājiem piedāvā vairākas TV kanālu pakas, kopskaitā piecas.
Lētākais variants būs Starta paka, kas pieejama par 5,90 LS mēnesī. Par šādu samaksu redzēsiet labus ziņu pārraižu un izklaides kanālus. Tikai šajā gadījumā Jums būs jāiegādājas arī uztvērējs, kas pieejams par vienreizēju maksu – 25 latiem.
Platīna paketes (24,95 LS mēnesī) piedāvājumā ir pieejami labākie izklaides, sporta, HD un pieaugušo kanāli ideālā skaņas un attēla kvalitātē. Ja vēlaties Platīna paketi izmantot, kā vienreizēju pieslēgumu, tad rēķinieties ar 16,75 LS. Turklāt platīna pakā būs iekļauts arī nepieciešamais aprīkojums diviem televizoriem un kanāls „Private Spice”. Līdzīgas iespējas sniedz arī Sudraba pakete, kas pieejama par 7, 90 LS mēnesī, ja abonēsiet Viasat uz vismaz diviem gadiem un noslēgsiet līgumu par automātisku rēķinu apmaksu.

Lieliska būs arī Zelta pakete par 15,50 latiem mēnesī. Zelta pakete – tie ir atlasīti labākie, populārākie kanāli vienviet. Protams, arī Zelta paketes kanālus var redzēt visā Latvijas teritorijā. Tāpat, kā Platīna paketē – arī citās paketēs papildus tiks nodrošināts arī nepieciešamais aprīkojums. Jautāsiet, kāda ir galvenā atšķirība starp visām nosauktajām paketēm? Atšķirība galvenokārt ir izmaksās, kas savukārt ir atkarīgas no piedāvāto kanālu klāsta.

Viasat ir padomājis arī par tiem, kam par televīziju vien ir par maz. Piedāvājumā Viasat TV un internets ir iekļauti paši pieprasītājiem TV kanāli un stabils, ērts mobilā interneta pieslēgums. Jūs iepriecinās pakalpojuma izmaksas – visus minētos labumus vienkopus saņemsiet par 19,99 LS mēnesī. Jāpiebilst, ka visās Viasat TV kanālu paketēs bez izņēmuma ir iekļauti četri vadošie TV kanāli – TV 3, LNT, LTV1 un LTV 7. Viasat – Tavas plašākās izvēles iespējas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru