trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Lattelecom interneta TV- 21. gadsimta TV

Ja vēlies televīziju skatīties ne tikai savā televizora ekrānā, bet arī portatīvajā datorā, planšetdatorā vai mobilā telefona jaunākajā modelī, tad Lattelecom interneta TV būs vispiemērotākā. Šī interneta televīzija ir 21. gadsimta TV, kas ļauj izbaudīt vēl nebijušas iespējas.
Lai vērotu Lattelecom interneta TV, jāieiet Lattelecom mājas lapā un jāpiesakās. Vispirms ir iespēja 3 dienas izmantot bezmaksas testu, izbaudot interneta TV priekšrocības un tādējādi ļaujot saprast, vai piedāvājuma klāsts ir atbilstošs iecerētajam.

·   to var vērot no jebkuras ierīces ar interneta pieslēgumu;
·   iespējama video noma;
·   iespējama video nomas valodas izvēle;
·   var izmantot pārraižu arhīvu;
·   pieejama TV programma;
·   var vērot 22 dažādus kanālus.
Video nomā iespējams ērti izvēlēties filmas žanru, tādējādi atlasot personas vēlmēm atbilstošās filmas. Pieejami arī koncerti un konferenču ieraksti.
TV arhīvs ir ļoti piemērots tiem, kuriem ir nestandarta darba laiks, tāpēc nav iespējams noskatīties iecienīto seriālu vai pārraidi. Izmantojot Lattelecom interneta TV arhīvu, iespējams noskatīties pēdējo 5 dienu programmu. Lai izvēlētos konkrēto filmu, koncertu vai raidījumu, vispirms jāizvēlas kanāls, datums un tad konkrētā pārraide. To iespējams būs izdarīt Lattelecom mājas lapas TV arhīva programmā.
Arhīva programmā pieejami šādi kanāli:
·   LTV1;
·   LTV7;
·   LNT;
·   TV5;
·   Izklaides kanāls 2.
Vērot tiešraidē var populārākos 22 kanālus, piemēram, LTV1, LTV7, LNT, TV5, Izklaides kanāls 2, Pirmais Baltijas Kanāls, NTV Mir, Eurosport, Sportacentrs.com, Discovery Channel, MTV Europe u.c.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru