otrdiena, 2012. gada 20. novembris

IZZI piedāvā ne tikai kabeļinternetu

Viens no populārākajiem IZZI pakalpojumiem līdz šim ir bijis kabeļinternets. Tas tiek piedāvāts vairākās Latvijas pilsētās, kurās ir liels apdzīvojums, tādējādi interneta kabeļa ievilkšanas izmaksas nav tik dārgas. IZZI piedāvātais internets pieejams dažādos ātrumos, bet vislielākais pieejamais ātrums ir līdz 100 Mbit/s.

IZZI piedāvātieinterneta pakalpojumi Latvijā


  • IZZI kabeļinternets 
  • IZZI optiskais internets 
  • IZZI mobilais internets
IZZI internets ļauj baudīt bezvadu internetu mobilā tīkla pārklājuma zonā. Kā jau arī pie citiem sakaru sniedzējiem, IZZI mobilajam internetam ir ierobežot datu lejupielādes un augšupielādes apjoms.
Blakus jau minētajam interneta veidiem, IZZI piedāvā arī kvalitatīvu optisko internetu ar daudz lielāku interneta ātrumu, nekā to piedāvā kabeļinternets. Piedāvātais optiskais internets ir ātrs, kvalitatīvs un stabils, jo interneta signāls tiek pārraidīts pa optisko kabeli ar gaismas staru palīdzību. Lielākais iespējamais IZZI optiskā interneta ātrums ir līdz 300 Mbit/s, kas ir 3 reizes lielāks, salīdzinot ar kabeļtelevīzijias interneta jaudu.
IZZI nodrošina kvalitatīva darba un izklaides iespējas tiem klientiem, kuru pilsētās ir pieeja minētajiem interneta pakalpojumiem. Lai uzzinātu vairāk par pakalpojumu piedāvājumu Latvijas atsevišķās pilsētās vai teritorijās, dodies uz IZZI mājaslapu un pārbaudi, vai Tavā dzīvesvietā iespējams pakalpojuma pieslēgums.

Pakalpojumi korporatīvajiem klientiem

IZZI internets pieejams ne tikai fiziskām, bet arī juridiskām personām. Turklāt uzņēmējiem piedāvātais interneta un apkalpošanas pakalpojumu klāsts ir ļoti izdevīgs, ar iespēju nodrošināt interneta ātrumu pat līdz 10 Gbit/s kvalitatīvam un stabilam darbam.

IZZI piedāvā izveidot un apkalpot:

·         Ātrgaitas interneta pieslēgumu;
·         Datu centra pakalpojumus;
·         Kvalitatīvu ātrgaitas bezvadu interneta pieslēgumu mobilā tīkla pārklājuma zonā;
·         Bezvadu interneta telpu klientam vēlamajās privātajās vai publiskajās telpās;
·         Virtuālā privātā tīkla pakalpojumus.
Elektronisko sakaru apkalpotājs IZZI, neskaitot minētos interneta pakalpojumus, piedāvā arī kabeļtelevīzijas un fiksētā tālruņa līnijas pakalpojumus. Visiem klientiem (kuri atrodas pakalpojuma saņemšanas zonā) pieejamas dažādas kabeļtelevīzijas TV kanālu pakas – atbilstoši gaume un noskaņojumam, lai ikviens var atrast sev piemērotāko izklaides paku. Piedāvāti tiek arī vairāki telefonu tarifu plāni, atkarībā no klienta vēlmēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru