ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Virszemes TV komplekts – kopā lētāk



Aktīviem telefona lietotājiem un TV skatītājiem Lattelecom piedāvā iegādāties speciālu virszemes televīzijas komplektu ar bezmaksas sarunām Lattelecom tīklā un labākajiem TV kanāliem! Komplektā ietilpst virszemes televīzijas ekonomiskā paka un neierobežotas sarunas Lattelecom tīklā. Šis pakalpojumi kopā pieejami par fiksētu mēneša maksu, kas ir izdevīgāk nekā abonēt katru no pakalpojumiem atsevišķi.


TV komplekts 1 ir viens no virszemes televīzijas maksas kanālu abonēšanas veidiem ar iekļautu papildus pakalpojumu, šajā gadījumā telefonsarunām. Pakalpojumam var pieteikties gan jauni, gan jau esošie klienti! TV komplekta abonēšanas maksa slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem vai beztermiņa līgumu ir Ls 10.71 mēnesī.

Virszemes TV komplektā 1 ietilpst
·         Virszemes televīzijas ekonomiskā paka ar 4 bezmaksas un 18 maksas kanāliem.

·         Tālrunis ar bezmaksas sarunām Lattelecom tīklā neierobežotā apjomā un bez savienojuma maksas. Sarunas uz citiem Latvijas tīkliem – no 0,04 Ls/min, starptautiskie zvani uz 21 valsti no 0.10 Ls/min.

Par papildus maksu var pasūtīt arī citas tematiskās pakas, HD un pieaugušo pakas. Īpaši izdevīgi tas ir šobrīd, jo visas tematiskās pakas vari iegādāties ar 50 % atlaidi, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem. Dodies uz Lattelecom mājaslapu, lai uzzinātu vairāk par šo piedāvājumu!

Virszemes televīzijas tehniskais nodrošinājums

Lai skatītos Lattelecom virszemes televīzijas komplektā ietvertos maksas kanālus ir nepieciešams atbilstošs tehniskais aprīkojums. Klāt pie televizora nepieciešamās papildus iekārtas:
·         Antena
·         TV dekoderis
·         Viedkarte

Gadījumā, ja Tev nav nepieciešamā aprīkojuma, vari to iegādāties Lattelecom apkalpošanas centros vai internetā. Piedāvātās iekārtas ir pārbaudītas un neradīs nekādas problēmas virszemes TV kvalitatīvai baudīšanai!

TV komplekta 1 ierobežojumi

Šis pakalpojums pieejams tikai fiziskām personām, kuras neveic komercdarbību. Kā arī – tas pieejams vietās, kur ir pakalpojuma tehniskās ierīkošanas iespējas. Ja vēlies pieslēgt šo komplektu, papildus vari pārbaudīt arī TV pārklājuma karti, kas pieejama Lattelecomlapā un uzzināt, vai Tavā dzīvesvietā pieejami visi ekonomiskās pakas piedāvātie TV kanāli,

Iegādājoties virszemes TV komplektu Tu nepārmaksā par sarunām un televīziju, kā tas būtu, ja iegādātos katru pakalpojumu atsevišķi. Turklāt, Tev tiek nodrošināta pakalpojuma kvalitāte, jo komplektam ir viens pakalpojumu piegādātājs un nodrošināts tehniskais atbalsts 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru