trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Interneta televīzija Latvijā



Ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir unikāla iespēja skatīties savas mīļākās televīzijas programmas ne tikai TV ekrānos, bet arī internetā, izmantojot datoru vai, piem., savu viedtālruni. Šis pakalpojums pieejams pie Lattelecom un ir ļoti ērts, jo, lai izmantotu interneta televīziju, nav nepieciešams nekāds papildus aprīkojums, tik vien kā dators, mobilā ierīce un internets. Un pati galvenā priekšrocība, interneta televīzija tiek piedāvāta par ļoti demokrātiskām cenām.

 

Kas nepieciešams, lai varētu skatīties interneta TV?

Lai izmantotu interneta TV pakalpojumu, būs nepieciešams:
  • Dators vai mobilā ierīce (planšetdators vai viedtālrunis ar iOs vai Andriod platformu); 
  • Latvijas interneta pieslēgums ar garantēto minimālo ātrumu vismaz 1Mbps (zemajai kvalitātei) un vismaz 2Mbps (augstas kvalitātes pārraidei); 
  • Adobe Flash Player10.1.x vai jaunāka versija.

Interneta TV piedāvātie televīzijas kanāli

Lattelecom saviem skatītājiem piedāvā gan Latvijas kanālus, gan populārākos ārzemju kanālus. Kopā ar izvēles kanāliem ikvienam ir iespēja skatīties TV 30 kanālus. To skaitā ir tādi kanāli kā LNT, LT1, LTV7, TV5, Baltijas pirmais kanāls, National Geographic, Eurosport, KHL, MTV Channel, Sony Entertainment Television, Izklaides Kanāls 2, CNN, Disney Channel u.c.

Lattelecom bezmaksas interneta televīzija

Skatītājiem, kas nekad nav izmantojuši interneta televīziju, Lattelecom piedāvā iepazīties ar šo pakalpojumu bez maksas! Skatītājiem uz 3 dienām ir dota iespēja izmantot TV tiešraides un TV arhīva pakalpojumus bez abonentmaksas. Pēc izmēģinājuma termiņa šo pakalpojumu var iegādāties uz 1, 2 vai 3 mēnešiem un baudīt kvalitatīvu izklaidi jebkurā vietā un laikā!

Bez jau minētajiem pakalpojumiem kā Interneta TV un TV arhīvs, Lattelecom piedāvā arī 24h video nomu. Šajā sadaļā ikviens var atrast piemērotāko filmu savai gaumei un noskaņojumam, izvēloties no vairāk kā 500 filmām, kas katru dienu papildinās. Videonomā var izīrēt katru filmu atsevišķi vai samaksāt fiksētu abonentmaksu par 1 mēnesi un skatīties filmas bez ierobežojumiem visu abonenta laiku.

Kur pieteikt interneta TV

Interneta televīziju var pieteikt Lattelecom mājaslapā. Tur jaunie klienti var iegūt ielūgumu bezmaksas izmēģinājuma laikam uz 3 dienām. Jau reģistrētie klienti var pieslēgties savam kontam ar lietotājvārdu un paroli un iegādāties abonentu uz sev vēlamo periodu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru