ceturtdiena, 2012. gada 25. oktobris

DSL interneta pieslēgums

Bez interneta vairs nav iedomājama mūsu ikdiena, tāpēc katram gribas mājās labu interneta pieslēgumu, pat tad ja atrodamies tālu prom no lielpilsētas. Daudzi uzskata, ka laukos labu internetu nav viegli atrast, taču tas neatbilst patiesībai. Vietās, kur citu pieslēgumu nav iespējams ierīkot DSL internets var izrādīties labākais variants.
Latvijas teritorijā ar kvalitatīvu DSL internetu nodrošina kompānija Lattelecom, kas ir vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Latvijā. Ja vien Jums ir telefona līnijas pieslēgums, tad DSL interneta ierīkošana būs pavisam vienkāršs process. Vienīgi jāatceras -  lai lietotu DSL internetu Jums būs nepieciešams DSL modems, kas ir neliela kastīte, kas nodrošinās ar signāla pārraisīšanu no telefona līnijas uz datoru. Jāteic, ka DLS ierīkošanai nebūs nepieciešama meistaru palīdzība, jo to bez pūlēm varēs pieslēgt katrs, kurš iepazīsies ar instrukciju. Bet, ja tomēr netiksiet galā ar interneta ierīkošanu, tad Lattelecom meistari internetu ierīkos bez maksas.
Kāds ir Lattelecom DSL interneta ātrums? Sākot no 2 lūdz 20 Mbit/s un tas ir pilnīgi pietiekoši, lai bez problēmām skatītos televīziju, spēlētu datorspēles vai sērfotu internetā. DSL interneta pieslēgums patīkami pārsteigs ar zemajām izmaksām, piemēram, Ekonomiskais internets būs pieejams par 6,90 LS mēnesī (atceries - jo dārgāks pieslēguma veids, jo vairāk iespēju tas piedāvā). DSL internetu var ierīkot ne tikai atsevišķi, bet arī komplektā kopā ar citiem komunikāciju pakalpojumiem. Domājot par klientu ērtībām, Latelecom piedāvā unikālu iespēju samazināt savu ikmēneša rēķinu laikā, kad esat ieplānojuši doties atvaļinājumā, Jums ir iespējams atslēgt internetu no viena līdz sešiem mēnešiem. Protams, pieslēgt to varēs jebkurā vēlamā laikā.
DSL internets būs piemērots visiem ģimenes locekļiem, jo tam var pieslēgt pat divus datorus. Tas nozīmē, ka viens dators vairs nebūs jādala pa minūtēm, jo internetu pieslēgt varēs ne tikai stacionārajam, bet arī portatīvajam datoram.
Protams, pastāv arī mobilā interneta pieslēguma variants, taču, ja to salīdzina ar DSL internetu, tad DSL internetam ir vairāk priekšrocību gan datu pārraides ātruma, gan kvalitātes un pieslēguma stabilitātes ziņā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru