ceturtdiena, 2012. gada 11. oktobris

Virszemes digitālā televīzija

Televīzija ieņem būtisku nozīmi daudzu cilvēku ikdienā. Pie televizora pulcējas kopā visa ģimene, lai vakarā atpūstos un skatītos savas mīļākās TV pārraides. Taču ne visi zina kā izvēlēties pašu labāko un kvalitatīvāko pakalpojumu sniedzēju. Patlaban Latvijā populārākā ir Virszemes televīzija, kas tiek dēvēta arī par digitālo televīziju.

Augstākās kvalitātes virszemes digitālās televīzijas pakalpojumus Latvijā sniedz kompānija Lattelecom. Virszemes digitālā televīzija būs Jūsu labākā izvēle televīzijas pakalpojumu lauciņā. Skaties un izvēlies kanālus pēc sirds patikas. Lattelecom piedāvā bezmaksas virszemes digitālās TV paku, kurā būs 4 populārākie televīzijas kanāli (LTV1, LTV7, TV3 un LNT). Savukārt Ekonomiskajā pakā par 4,36 Ls mēnesī būs pieejami 22 labākie kanāli. Turklāt klāt patstāvīgajai pakai var izvēlēties arī citas tematiskās pakas – Bērnu un jauniešu, Piedzīvojumu un zinātnes, Filmu un izklaides, kā arī Sporta paku, par katru atsevišķi maksājot papildus 2,20 Ls.

Ir iespēja pieslēgt visas tematiskās pakas par vienu pakalpojuma maksu – 7,49 Ls mēnesī. Izvērtējot piedāvājumu jāsaka, ka Lattelecom ir padomājis par visām paaudzēm piemērotu piedāvājumu. Jo, kā zināms, ja runa iet par TV skatīšanos, tad reti kad vecmāmiņas kanāla izvēle var sakrist ar jaunāko paaudzi, kuru aizrauj mūzika, izklaides raidījumi un filmas. Vecmāmiņa priekšroku dos ziņu pārraidēm un jaunākajiem seriāliem.

Tie, kuriem nav iespējas visu laiku pavadīt pie televizora var izvēlēties citu risinājumu – interneta televīziju. Tas ir viens no jaunākajiem Lattelecom pakalpojumiem, kas pārsteigs Jūs gan kvalitātes, gan interneta pieejamības ziņā. Arī online TV sniedz Jums iespēju sekot līdzi saviem iemīļotākajām TV pārraidēm internetā. Līdz ar modernajām tehnoloģijām Jūs neko nepalaidīsiet garām.
Pirms ierīkot virszemes televīziju, Lattelecom atgādina: Lai skatītos Virszemes TV bez ārējā ciparu televīzijas uztvērēja pieslēgšanas būs nepieciešams arī televizors, kurā ir iebūvēts MPEG-4 ciparu TV uztvērējs (jaunākajos modeļos tas ir, bet problēmas varētu rasties ar vecāka ražošanas gada – izlaiduma televizoriem). Daudziem noteikti ir radies jautājums, kā ierīkot Virszemes televīziju? TV ierīkošana Jums nesagādās nekādas problēmas. Lattelecom mājas lapā Jūs varat aizpildīt pieteikuma anketu, pasūtot nepieciešamās iekārtās un televīziju varēsiet pieslēgt pats. Vienīgi uzstādot Virszemes televīziju ir jāpievērš uzmanība dzīvesvietas atrašanās vietai attiecībā pret TV torni.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru