trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Optiskais internets Rīgā

Optiskais internets ir nākotnes internets, kas pieejams jau tagad. Galvaspilsētā Rīgā netrūkst prasīgu interneta lietotāju, tāpēc nav noslēpums, ka optiskais internets patiks praktiski visiem. Daudzviet Rīgā ir pieejams biznesa klases Lattelecom optiskais internets ar ātrumu līdz 500 Mbits/s.
Tas sniedz iespēju maksimāli ātri lejupielādēt filmas, mūziku vai citus failus, kā arī lieliskā kvalitātē skatīties online (interneta) TV. Jau tagad optiskais internets ir pieejams lielākajā daļā pilsētas teritorijas, tostarp Imantā, Juglā, Āgenskalnā un citos mikrorajonos. Taču daudz problemātiskākas iespējas pieslēgties optiskam tīklam būs iedzīvotājiem, kas apmetušies uz dzīvi ārpus pilsētas.
Rīdzinieki ir vieni no aktīvākajiem interneta lietotājiem. Viņi izmanto internetu darba, skolas un izklaides vajadzībām. Protams, iedzīvotājiem ir neatņemama nepieciešamība pēc interneta, kā komunikācijas un savstarpējās saziņas rīka. Rīgā vairākās vietās ir pieejams arī bezvadu internets - Wi-Fi, ko nodrošina Lattelecom. Wi-Fi būs pieejams portatīvā un plaukstdatora lietotājiem, kas ieguvuši lietotājvārdu un paroli. Ja esat pakalpojumu Internets 3 - optika vai Internets 4 - optika abonents, tad ar jau esošo paroli bezmaksas varēsiet pieslēgties arī publiskajam internetam. Wi-Fi bezvadu internets ir noderīgs dažādās dzīves situācijās, kad nepieciešama ātra informācijas apmaiņa vai ir radusies nepieciešamība kārtot darba lietas arī atpūtas laikā un tamlīdzīgi. Brīvā atmosfērā, piemēram, kafejnīcā vai viesnīcā Jūs varat organizēt arī biznesa pusdienu tikšanās. Vai tas nav lieliski?
Runājot par Wi-Fi jāsaka, ka iespējams arī Lattelecom Mājas Wi-Fi pieslēguma variants.
Lattelecom optisko internetu var abonēt atsevišķi vai kopā ar kādu citu pakalpojumu. Lētākais variants būs Internets - 1 optika ar pieslēguma maksu 9,90 Ls mēnesī. Rūpēs par saviem klientiem, Lattelecom piedāvā atslēgt uz laiku kādu no pakalpojumiem. Šāds piedāvājums būs īpaši izdevīgs, ja plānojat doties atvaļinājumā vai komandējumā, jo par neizmantotajiem pakalpojumiem nebūs jāmaksā.
Izvēloties optisko internetu Jūs varat aizmirst par sliktas kvalitātes interneta pakalpojumiem uz visiem laikiem. Rīdzinieki, kuri atklājuši priekš sevis optisko internetu uzsver, ka par citu pieslēgumu nemaz nevar būt runa, jo optiskais internets ir izrādījies pats labākais variants.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru