ceturtdiena, 2012. gada 11. oktobris

Virszemes TV dekodera izvēle

TV dekoderu nepieciešams pieslēgt tiem televizoriem, kuros jau nav iebūvēts (MPEG-4) dekoders, lai ciparu signālu pārveidotu saprotamā un skatāmā formātā.
Patlaban virzemes tv dekoderu izdevīgi izvēlēties pie Lattelecom, jo to iegādāties var gan ar dažādām kanālu pakām, gan arī tam tiek piedāvātas vairākas papildu iespējas. 

Lattelecom virzemes TV dekoderam ir:
·   valodas izvēles iespējas;
·   subtitru izvēles iespējas;
·   TV programma;
·   HD kanāli.
Šim virszemes dekoderam pieejami 57 dažādi kanāli un cena ir sākot no 4.36 Ls mēnesī. Turklāt tas pieejams faktiski visā Latvijas teritorijā (99.6%).
Lattelecom virszemes TV tiek piedāvāts:
·   abonēšanai;
·   ar komplektu;
·   ar starta pakas priekšapmaksu.
Izvēloties abonēšanu, iespējams slēgt beztermiņa līgumu, kuras maksa atkarīga no kanālu paku izvēles:
·   ekonomiskā paka 4.36 Ls;
·   bērnu un jauniešu paka 2.20 Ls;
·   piedzīvojumu un zinātnes paka 2.20Ls;
·   filmu un izklaides paka 2.20 Ls;
·   sporta paka 2.20 Ls;
·   HD kanālu paka 2.49 Ls;
·   pieaugušo paka 2.98 Ls.
Virszemes komplekts nozīmē to, ka, veicot ikmēneša maksu 10.71Ls, iespējams saņemt gan labākos kanālus (ekonomisko paku), gan arī bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā. Gadījumā, ja mājas nav telefona līnijas, tad tā tiek ierīkota bezmaksas. Izvēloties virzemes tv dekoderu komplektā ar bezmaksas sarunām, nepieciešams slēgt līgumu uz 12 mēnešiem.
Izvēloties Starta pakas priekšapmaksu, iespējams iegādāties atjaunošanas kodu. Respektīvi, tiek aktivizēta iespēja skatīties virzemes tv maksas kanālus bez līguma saistībām uz vienu mēnesi. Priekšapmaksu par kanāliem iespējams veikt arī internetā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru