pirmdiena, 2012. gada 8. oktobris

Balticom televīzijas pieejamība

Balticom televīzija ir pieejama tikai galvaspilsētas un Pierīgas iedzīvotājiem. Dažādos Balticom televīzijas apkalpotajos rajonos, pakalpojuma pieejamība ir atšķirīga – tas, galvenokārt, skaidrojams ar operatora tehniskajām iespējām. Balticom televīzijas piedāvājums iekļauj līdz apmēram 60 dažādiem kanāliem, bet tikai dažās vietās ir iespējams izvēlēties starp vairākiem televīzijas kanālu blokiem.
Tehnisko iespēju dēļ Balticomtelevīzijas piedāvājums dažādās vietās atšķiras. Jāpiebilst, ka ne visur, kur ir pieejama Balticom televīzija, to arī tehniski nodrošina Balticom. Lielā daļā mikrorajonu un Pierīgā Balticom televīziju nodrošina uzņēmuma sadarbības partneris Baltkom TV. Jāpiebilst, ka pieejamais Balticom piedāvājums cenu ziņā var atšķirties ne tikai dažādās vietās, bet arī atkarībā no tā, vai klients izvēlas noslēgt līgumu uz noteiktu termiņu. Tiem klientiem, kas noslēguši līgumu uz vienu vai diviem gadiem, ir pieejama zemāka pakalpojumu mēneša maksa nekā klientiem ar beztermiņa līgumu.
Balticom televīzija
Balticom televīzija, ko nodrošina SIA Baltkom TV ir pieejama sekojošos rajonos - Āgenskalna priedes, Āgenskalns, Centrs, Dzirciems, Iļģuciems, Imanta, Jugla, Ķengarags, Krasta rajons, Mežciems, Nordeķi, Purvciems, Vecmīlgrāvis, Ziepniekkalns un Zolitūde. Šajos rajonos ir pieejams tikai viens televīzijas kanālu bloks ar 57 kanāliem tajā, kanālu bloka cena ir no 6,04 latiem mēnesī.
Tāpat Balticom televīzija ir pieejama arī Dārzciemā, Dreiliņos, Pļavniekos un Valdlaučos. Šajos rajonos ir pieejami divi kanālu bloki, sniedzot nedaudz lielākas izvēles iespējas. Mazākajā kanālu blokā ietilpst 18 dažādi televīzijas kanāli un tas maksā sākot no 2,90 latiem mēnesī, bet otrā kanālu blokā ir pieejami 59 dažādi televīzijas kanāli un tas maksā no 4,99 latiem mēnesī. Abos televīzijas blokos ir pieejami Latvijas un ārzemju kanāli ar dažādu tematiku, piemēram, sporta, izklaides, bērnu un cita veida kanāli.
Balticom televīzija ir pieejama arī tādos Rīgas mikrorajonos kā Bolderāja, Daugavgrīva, Mangaļsala un Šampēteris. Katrā no šiem rajoniem ir pieejams tikai viens kanālu bloks, kas atšķiras no piedāvājuma citās vietās. Šajos rajonos ir pieejami 31 līdz 45 dažādi kanāli, kas maksā sākot no 6,04 latiem mēnesī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru