otrdiena, 2012. gada 30. oktobris

Bite bezvadu internets

Nav noslēpums, ka brīvība mūsdienu cilvēka dzīvē spēlē būtisku lomu. Šajā ziņā arī brīva interneta pieejamība ir tikpat svarīga. Lielu brīvību mums sniedz mobilais internets, ko šobrīd bezvadu internetu piedāvā gana daudz kompāniju. Viena no tām ir Bite.

Bite nodrošina ar vairākiem interneta pieslēguma viediem. Priekšapmaksas mobilais internets būs piemērots tiem, kas nevēlas nekādas saistības un ikmēneša maksājumus, bet vēlas maksāt pat internetu tikai tad, kad to lieto. Raksturojot šī pakalpojuma izmaksas jāsaka, ka ir divi norēķināšanās veidi. Jūs varat izvēlēties tādu tarifu plānu, kad maksājat par internetā pavadīto laiku vai par lejupielādētajiem megabaitiem.
Piemēram, ar tarifu plānu Mono (tā maksimālais ātrums būs 0,5 Mbit/s) vai Stereo (ar ātrumu līdz 21 Mbit/s) Jūs varēsiet lejupielādēt neierobežotu daudzumu informācijas, bet jāmaksā būs tikai par internetā pavadītu laiku. Turpretī tarifu plāns Taxi būs piemērots tiem, kas vēlas maksāt par lejupielādētajiem megabaitiem. Arī šī tarifa ātrums būs līdz 21 Mbit/s. Jāatceras, ka maksa par interneta lietošanu tiek skaitīta ar pieslēgšanās brīdi internetam. Ja internetā vairs neplāno neko darīt, tad noteikti no tā ir nepieciešams atslēgties. „Vodafone Mobile Connect” priekšapmaksas interneta sākuma komplektos būs uzstādīts Stereo tarifu plāns, bet nepieciešamības gadījumā Jūs to varat nomainīt, ieejot kompānijas mājas lapā vai piezvanot pa tālruni 1601.
Bezvadu internetu parasti izvēlas portatīvo un planšetdatoru lietotāji. Bite sniedz iespēju ierīkot mobilo jeb bezvadu internetu mājās, kas Latvijas lielākajās pilsētās būs superātrs. Arī šajā gadījumā ir iespējami vairāki tarifu plāni. Ja internetu lieto reti (lai samaksātu rēķinus un pārbaudītu e-pastu), tad izdevīgākais pieslēguma variants būs SMART (ar 1GB), kas mēnesī izmaksās 1,99 LS. Savukārt pieslēguma variants MINI būs piemērots tiem, kas internetā grib ielūkoties biežāk, tāpēc tā datu pārraides apjoms būs daudz lielāks – 4GB par 5,50 Ls mēnesī. Vēl plašākas iespējas darbībām internetā (filmu skatīšanai un tamlīdzīgi) pavērsies ar tarifu plānu STANDART (15 MB) ar ikmēneša maksājumu 9,50Ls. Bet pats iespaidīgākais būs pieslēgums PRO, kas nodrošinās ar 25 MB apjomu, tātad pavadīt laiku internetā Jūs varēsiet praktiski bez jebkādiem ierobežojumiem. Un tas viss mēnesī Jums izmaksās tikai 14,50 Ls.
Protams, bezvadu internetu nesniedz tikai Bite. Ar klientiem draudzīgu bezvadu internetu nodrošina arī kompānija Lattelecom.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru