otrdiena, 2012. gada 30. oktobris

Lattelecom online televīzija – pieejama ikvienam

Lattelecom telekomunikāciju sniedzējs jau kādu laiku cilvēkiem piedāvā izmantot online TV. Online televīzija ir lielisks variants tiem, kas daudz laika pavada pie datora, jo online TV sniedz iespēju ikvienam vērot slavenākos TV kanālus un vairākus simtus filmu savā datorā vai pat mobilajā ierīcē. Pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā un nodrošina kvalitatīvu izklaidi saviem skatītājiem!

Online televīzija pieejama visiem Latvijas iedzīvotājiem

Lattelecom piedāvā šo televīziju visas valsts teritorijā, līdz ar to tā ir pieejama ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Skatīties video var no IP adreses, kas reģistrēta Latvijas IP adrešu reģistrā. Tomēr jārēķinās ar to, pat ja skatītājs atrodas Latvijā, bet izmanto citas valsts interneta pieslēgumu un IP nav Latvijas adrešu zonā, tad TV pakalpojums nebūs pieejams.

Tehniskās prasības:

Online televīzijas pakalpojums ir pieejams ikvienam, tomēr ir jāievēro dažas prasības, lai TV pārraides varētu skatīties bez jebkādiem ierobežojumiem. Ir jābūt ievērotiem šādiem tehniskajiem nosacījumiem:
·         Dators vai mobilā ierīce (iOs vai Android operētājsistēma);
·         Interneta pieslēgums ar vismaz 1Mbps garantēto ātrumu;
·         Adobe Flash Player 10.1.x vai jaunāka versija.
Ja ir ievērotas visas tehniskās prasības, tad nevajadzētu rasties nekādām problēmām pakalpojuma lietošanas laikā. Ja tomēr rodas kādi sarežģījumi, tad vari meklēt palīdzību lattelecom.tv palīdzības lapā.

Prasības pakalpojuma lietotājiem

Pakalpojums pieejams tikai fiziskām personām, kas ir reģistrētas un autorizējušās ar savu lietotājvārdu un paroli. Gadījumā, ja klients ir aizmirsis paroli, to var atjaunot. Savukārt personas, kas vēl nav reģistrējušās, var to izdarīt jebkurā laikā, turklāt jaunajiem klientiem piedāvā izmēģināt online TV bez maksas uz 3 dienām!

Online televīzija ir pieejama no brīža, kad klients ir veicis apmaksu par pakalpojumu. Tā laikā klientam ir neierobežota piekļuve 22 TV kanāliem un kādam vai visiem 8 izvēles kanāliem, ja tādi ir iegādāti, skatoties TV savā datorā. No mobilajām ierīcēm piekļuve ir TV 16 kanāliem. Jebkurā gadījumā, izklaides iespējas ir pieejamas gan mājās, darbā vai citā vietā pie datora ekrāniem, vai jebkurā vietā Latvijā izmantojot mobilās ierīces.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru