piektdiena, 2012. gada 26. oktobris

Lattelecom interneta pieslēgums tavās mājās

Mājas – katram savas un īpašas. Tā noteikti ir vieta, kur paslēpties no ārpasaules, visvieglāk ir būt par sevi un kur ir patīkami atgriezties pēc nogurdinošas darba dienas, neatkarīgi vai strādājat veiklā un dienas laikā nākas komunicēt ar simtiem cilvēku vai arī bibliotēkas klusumā pētāt viduslaiku vēsturi. Cik dažādi esam mēs visi, tika dažādas ir arī mūsu mājas, bet viens nu ir skaidrs – mūsdienās jau ļoti daudzās mājsaimniecībās ir pieejams internets un tas arī aktīvi tiek lietots. Latvijā ir pieejams plašs piedāvājums, līdz ar to ir iespējams izvēlēties visizdevīgāko interneta pieslēgumu, kurš neliks vilties un spēs pildīt visas komandas.

Uzņēmums Lattelecom ir lielākais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Baltijā. Apmēram 250 tūkstoši uzņēmuma klientu ir pārliecinājušies par pakalpojumu kvalitāti un iespējām, un izvēlējušies sev atbilstošāko pieslēguma veidu. Tātad, ko tad īsti kompānija Lattelecom piedāvā? Pirmkārt tas ir DSL internets, kas šobrīd ir pieejamākais interneta veids visā Latvijā un tā cena ir sākot no 6.90 LS mēnesī. Tas ir uzticams ērts un pieejams plašam interneta patērētāju lokam. Ja Tu uzticies stabilitātei, uz kuru var paļauties, tad DSL interneta pieslēgums būs izdevīgs tieši tavās mājās.
 Lattelecom piedāvā saviem klientiem arī optisko internetu un Wi-Fi. Optiskais interneta pieslēgums ir domāts tieši tev, ja savā ikdienā vari skatīties dažādas filmas, lejupielādēt liela apjoma failus, fotogrāfijas, spēlēt spēles vai tev vienkārši patīk ātrs internets, bez robežām, kurš turklāt ir arī stabils. Iespēja, ka optiskajā kabelī var notikt kāds īssavienojums vai signāla traucējumi ir neliela. Optiskā interneta cena ir sākot 9.90 LS mēnesī. Pagaidām gan tas nav pieejams visā Latvijas teritorijā, bet visu laiku notiek aktīva interneta infrastruktūras izbūve, līdz ar to jāseko līdzi jaunumiem – iespējams, ka jau pavisam drīz tas būs pieejams arī Tavā apkārtnē.
Ja esi kustīgs un straujš cilvēks, kurš dzīvo nepārtrauktā kustībā un meklē arī tāda veida internetu, tad Wi-Fi būs pareizā izvēle. Nu jau Lattelecom nodrošina vairāk nekā 2500 pieejas punktus šim ātrgaitas interneta pieslēgumam. Tā cena ir sākot no 1.95  LS un tā mainās atkarībā no lietošanas termiņa. Lattelecom sāk piedāvāt arī Wi-MAX , kas ir Wi-Fi jaunā paaudze.
Atliek tikai izdarīt lēmumu par visizdevīgāko Lattelecom pieslēgumu, kas piemērots tieši tavas ģimenes prasībām. Lattelecom mājas lapā ikvienam ir ispējams iepazīties ar vietām, kur ir pieejams optiskais internets un Wi-Fi, kā arī izpētīt visizdevīgākos tarifus un pieteikties pakalpojumam. Vien pāris mirkļi, klikšķi un tavās mājās būs interneta pieslēgums, kurš būs lielisks palīgs ikvienam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru