otrdiena, 2012. gada 30. oktobris

Virszemes televīzija - plašs TV kanālu klāsts ikvienam

Jau sen ir pagājuši tie laiki, kad bija skatām tikai viens vai divi TV kanāli un auditorijai nācās pieņemt tos radījumus, kas bija pieejami, jo vienkārši nekā cita nebija. Nu viss ir mainījies. Pastāv izvēles brīvība un TV kanālu klāsts ir gana plašs, lai gan meksikāņu seriālu cienītāji, gan sporta līdzjutēji varētu izvēlēties sev tīkamāko. Televīziju evolūcija ir par to parūpējusies.

Lattelecom nodrošina virszemes televīzijas apraidi visā Latvijas teritorijā, tiek piedāvāti gan daži bezmaksas kanāli, gan arī par maksu ir iespējams pieslēgt līdz 53 televīzijas kanāliem. Tātad, cik tad īsti ir plašs un ko sevī ietver  virszemes televīzijas piedāvājums? Bez maksas iespējams skatīties četrus Latvijas kanālus: LTV1, 7, LNT un TV3. Šajos kanālos ir iespējams atrast pašmāju mediju piedāvājumu - gan ziņas, gan sarunu šovus, arī analītiskos raidījumus seriālus.  Piemēram, 7 kanāls jau no šī gada 8. novembra visiem sporta līdzjutējiem piedāvās saldajā ēdienā tiešās translācijas no bobsleja un skeletona sacensībām - tas noteikti ir jāredz!

Izdevīgu piedāvājumu netrūkst, Lattelecom no 4.36 LS mēnesī saviem klientiem piedāvā pieslēgt Ekonomisko paku. Tajā ir iekļauti 22 kanāli un izvēle tajos ir pietiekami plaša. Piemēram, kanāls DIVA piedāvā filmu un seriālus, dažāda rakstura un žanra, sākot no dokumentālajām, beidzot ar komēdijām, tātad laika kavēklis neomulīgiem rudens vakariem būs garantēts.  Bet, ja esat ziņu cienītājs,  tad Euronews ir diennakts ziņu kanāls, kurš informē par politiskajiem un ekonomiskajiem notikumiem pasaulē,    arī piedāvā ieskatu jaunākajās modes aktualitātēs un sporta rezultātos. Jūs varat pārliecināties, ka Lattelecom virszemes televīzijas ekonomiskā paka sniedz plašas iespējas televīzijas pasaulē.
Tad, protams, ir pieejamas pieslēgt arī tematiskās pakas.  Piemēram, Sporta paka un Piedzīvojumu un zinātnes paka.  Pavisam ir pieejams 6 tematiskās pakas un katrā no tām ir iekļauti vairāki kanāli, kuri specializējās noteiktajos virzienos. Arī  Lattelecom klientiem šādi ir vieglāk izvēlēties sev piemērotākos TV kanālus, ja Jūs interesē raidījumi par zinātni, tad tā būs pieaugušo interesēm atbilstoša paka, ja ģimenē aug bērni, tad atbilstoša paka viņu interesēm. Visi ģimenes locekļi būs apmierināti un laimīgi par iespēju vērot savas visiemīļotākās TV pārraides.
Virszemes televīzija nenoliedzami nodrošina augstu attēla kvalitāti. Tikai, lai to skatītos būs nepieciešams dekoders.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru