otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Baltkom internets


Latvijā, kā zināms, ir daudz dažādu interneta provaideru. Tie galvenokārt atšķiras ar pieejamības, ātruma un pieslēguma stabilitātes ziņā. Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kādas iespējas piedāvā Baltkom internets.
Kas ir Baltkom (Baltcom)?
Tas ir uzņēmums, kurš darbojas jau vairākus gadus un patlaban nodrošina ar elektronisko sakaru pakalpojumiem vairāk nekā 140 00 mājsaimniecības. Kompānija piedāvā gan interneta, gan TV un telefonsakaru pakalpojumus.
Kādas ir Baltcom priekšrocības? Tas ir gan lejupielādes, gan augšupielādes ātrumslīdz 100 Mbit/s, ko nodrošina Baltcom NGN optiskā interneta tīkls. Tāds ātrums būs pa prātam praktiski visiem interneta lietotājiem. Šis pieslēgums būs pieejams par neticami zemu cenu (9,90 Ls mēnesī). Turklāt ar Baltcom interneta pieslēgumu Jums nebūs jāraizējas par tīkla pārrāvumiem, kas mēdz būt gadījumos, ja izmantojat mobilo internetu. Jāuzsver, ka NGN tīkls praktiski netiek pakļauts dažādiem ārējiem faktoriem, kas mēdz būt gan negaiss, elektrības zudumi vai tamlīdzīgas problēmas. Savukārt jaunākās monitorēšanas tehnoloģijas reaģēs pat uz sīkākajām izmaiņām un tajā pašā laikā novērsīs radušos traucējumus.

Daudzi klienti dod priekšroku Baltcom komplektiem, kuros internetu var saņemt kopā ar TV pakalpojumiem. Ja izvēlēsieties komplektu Baltcom televīzija ar dekoderi+internets, tad savā izvēlē Jums noteikti nenāksies vilties. Jūs saņemsiet digitālās TV pamata TV bloku ar 57 kanāliem + 1 tematisko paku pēc izvēles (sākot ar 4 kanāliem) un tas nav viss, interneta ātrums arī šajā gadījumā būs iespaidīgs – līdz 100 Mbit/s.

Papildus jau minētajiem plusiem, Baltcom nodrošina ar iespēju paņemt abonēšanas atvaļinājumu, Tas nozīmē, ka nepieciešamības gadījumā varēsiet atslēgt pakalpojumu gadā uz vienu mēnesi. Šāds piedāvājums patiks tiem, kas vēlas doties atvaļinājumā ārpus mājas un tajā laikā neplāno izmantot Baltcom pakalpojumus.
Kā daudzi citi provaideri, arī Baltcom šobrīd vēl nevar garantēt pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, tāpēc izmantojot meklētāju, kas pieejams kompānijas mājas lapā Tu vari noskaidrot kāds ātrums un kādi pakalpojumi ir pieejami Tavā dzīvesvietā.
Ņem no dzīves tikai to labāko, ej vienā solī līdzi laikam kopā ar Baltcom internetu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru