ceturtdiena, 2012. gada 15. novembris

Izzi pakalpojumu atsauksmes


Interneta un televīzijas provaideri atšķiras ne vien pēc pakalpojumu klāsta, tarifiem un kvalitātes. Cik klientu, tik viedokļu. Kādu apmierina servisa kvalitāte, citam tajā pašā piedāvājumā nākas vilties. Klientu atsauksmes par Latvijā labi pazīstamo TV un interneta provaideri IZZI dalās. Viena daļa domā, ka tas ir labākais no līdzīgiem telekomunikāciju uzņēmumiem, citi tam nevēlas piekrist. Bet par visu pēc kārtas.

Daudzi, kas izmanto IZZI pakalpojumus neslēpj, ka abonē pilno komplektu, kurā iekļauti vairāki pakalpojumi – digitālā un klasiskā televīzija, datu pārraides tīkls ar interneta pieslēgumu un mājas telefonsakaru sistēmu. Kāds lietotājs norādījis, ka TV viņam rāda labā attēla un skaņas kvalitātē un nav novēroti nekādi signāla traucējumi. Arī internets darbojas labi. Tomēr šis lietotājs saka, ka agrāk interneta savienojumam brīžiem bijuši pārrāvumi, taču pēdējā laikā tie vairs nav parādījušies. To var skaidrot ar kompānijas attīstību, nepārtraukto darbību un strādāšanu pie savā kļūdām. Lai pilnveidotu interneta tīkla un televīzijas signāla kvalitāti darbojas ievērojami liela profesionāļu komanda, kas spēj visas radušās kļūmes novērt īsā laikā. Raksturojot interneta ātrumu, lielākā daļa IZZI klientu izsaka par to apmierinošus vārdus, taču cer, ka ar laiku kompānija spēs nodrošināt interneta pieslēgumu ar Latvijā iespējamo maksimālo ātrumu.
Situācijas mēdz būt dažādas, piemēram, ir klienti, kas saskārušies gadījumiem, kad pazūd TV signāls vai pārtrūkst interneta savienojums. Ja klientu neapmierina kāds no šiem pakalpojumiem, tad nevajag ar to samierināties, bet labāk sazināties ar kompānijas darbiniekiem, kuriem sīki varēsiet izstāstīt radušās problēmas. Un iespēju robežās IZZI centīsies meklēt risinājumus. Tā, protams, rīkosies katra kompānija, kurai rūp savs klientu loks. Tātad, nevajag ilgi gaidīt un cerēt, ka elektronisko sakaru problēmas atrisināsies pašas no sevis – ziņojiet par to speciālistiem.
Izvēle vienmēr ir Jūsu ziņā. Tātad, ja IZZI pakalpojumos ir nācies vilties, tad ir īstais brīdis padomāt par sava operatora maiņu. Kā viens no iespējamajiem variantiem var būt Lattelecom, kas šobrīd ir līderis elektronisko sakaru jomā Latvijā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru