sestdiena, 2012. gada 24. novembris

Viasat tv programma - vienmēr skaties tikai interesantāko



Viasat televīzija skatītājiem piedāvā gandrīz visus Latvijas kanālus (izņēmums ir TV5, ko Viasat saviem klientiem nenodrošina), kā arī vairākus ārzemju kanālus un Viasat pašu veidotos kanālus, ko citi televīzijas operatoru piedāvā tikai par papildus samaksu. Viasat piedāvā arī vairākus HD kvalitātes kanālus, kuru skatīšanās ir aizraujošs piedzīvojums.

Bez Latvijas kanāliem, Viasat kanālu paketēs ir iekļauti arī vairāki citi kanāli. Jo dārgāka kanālu pakete, jo lielāks  kanālu piedāvājums. Ja televizoru skatāties regulāri, ir vērts maksāt vairāk, lai iegūtu iespēju skatīties kanālus ar patiešām interesantu un plašu programmu.
Sporta cienītājiem Viasat piedāvā kanālus Viasat Sport Baltic, Viasat Golf, Viasat Premierleague HD un Viasat Motor (arī HD kvalitātē). Viasat Sport Baltic ir kanāls, kas orientēts uz Baltijas valstu pieprasījumu, tāpēc tā programmā iekļautas KHL hokeja spēles, UEFA Čempionu līgas, UEFA Eiropas līgas, Anglijas premjerlīgas un Francijas futbola čempionāta League 1 futbola spēles, Eirolīgas un BBL Baltijas basketbola līgas basketbola spēles, Formula 1 un Moto GP sacīkstes, ATP turnīra tenisa spēles un citas pārraides. Viasat pārraide arī pasaules hokeja čempionāta, pasaules un Eiropas basketbola čempionāta spēles.
Ļoti interesantas programmas ir arī Viasat piedāvātajiem filmu kanāliem – TV 1000 Premium, TV 1000, TV 1000 Action, TV 1000 Русское кино, TCM, Diva Universal. TV 1000 Premium ir kanāls, kas paredzēts visai ģimenei. Šī kanāla programmā ir iekļautas labākās filmas, kas vēl nesen bija skatāmas kinoteātru ekrānos. Reti kurš kanāls spēj piedāvāt tik daudz jaunu un kvalitatīvu filmu pārraidi. Tuvākajā laikā TV 1000 Premium programmā paredzētas tādas filmas kā Something Borrowed, Larry Crowne, Letters to Juliet un What’s Your Number?. Šī kanāla programmā nereti tiek iekļautas arī jaunākās multiplikācijas filmas, lai iepriecinātu mazos skatītājus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru