sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Mūsdienīga televīzija internetā


Mūsdienīga un moderna televīzija internetā, tā ir realitāte mūsdienās. Izmantojot interneta televīziju tev ir iespējams baudīt televīzijas „atvērto” Pasauli tieši internetā, kas ir laba alternatīva priekš tiem, kas nevēlas pieslēgt interaktīvo vai virszemes televīziju, vai arī kāda kabeļtelevīzijas operatora piedāvāto tv. Tādā gadījumā lielisks risinājums ir Lattelecom tv internetā, kas ir gan ērti, gan arī vienkārši lietojams pakalpojums, kā arī nav nepieciešams televīzijas dekoders, lieka vadu vilkšana, istabas vai āra antena. 

Lattelecom tv internetā

Lattelecom saviem skatītājiem piedāvā inovatīvu veidu, kā skatīties ikdienā iemīļotus tv seriālus, aktuālākās tv tiešraides un izmantot mūsdienīgu video nomu, tas ir tv internetā. Viss ir ļoti vienkārši, nepieciešamais aprīkojums ir dators un interneta pieslēgums, kas nav mazāks par 1Mbit/s (LQ – Low Quality) vai arī ne mazāks par 2,5Mbit/s (HQ – High Quality). Citas tehniskās prasības ir ļoti minimālas pret datora jaudu, kas dos iespēju arī vecāku datoru īpašniekiem baudīt mūsdienīgo Lattelecom interneta televīziju. No nepieciešamās programmatūras noteikti būtu jāpiemin fakts, ka interneta tv video plūsma tiek rādīta izmantojot Adobe Flash Player. Izmantojot šo programmu būtiski būtu veikt programmas lejupielādi vai atjaunot jau uz datora esošo programmatūras versiju. Programmas Adobe Flash Player lejupielāde un atjauninājumi pieejami bez maksas.




Lattelecom interneta televīzijas iespējas

Lattelecom interneta televīzijas iespējas ir pietiekoši plašas, sākot ar plašu filmu izvēli sadaļā Filmas (Video noma), kā arī plašs ārzemju kanālu piedāvātais klāsts.

Filmu noma
Lattelecom ir sniedzis ziņojumu medijiem, ka šī ir tikai pirmā interneta televīzijas kārta, taču jau pašlaik piedāvātās iespējas pārsteidz. Apskatot video filmu, skatītājam tiek parādīts filmas nosaukums, kurā gadā filma ir izlaista, kas ir filmas režisors, IDMB vērtējums (Internet Movie Database), klikšķinot tālāk uz filmas ir iespējas apskatīties plašāku filmas aprakstu, kā arī noskatīties video filmas demo rullīti.

Lattelecom interneta tv kanāli
Pieejami ir visi 5 Latvijas kanāli – LTV1, LTV7, LNT, TV3 un arī TV5. Runājot par ārzemju kanāliem, arī tie tiek piedāvāti diezgan plašā izvēlē – Pirmais Baltijas kanāls, Sony Entertainment Television, Nickelodeon, Disney Channel, Eurosport, KHL, Discovery Channel, National Geographic, Discoveru Science, Travel & Living, MTV Europe, Muz TV, CNN International, RTL, Bloomberg.

Izvēlies mūsdienīgāko un inovatīvāko tv internetā – Lattelecom interneta televīziju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru