ceturtdiena, 2011. gada 7. aprīlis

Optiskā interneta pieslēgums

Mūsdienās cilvēki izvēloties interneta pakalpojumu sniedzējus skatās uz diviem galvenajiem faktoriem, tas ir cena un pakalpojuma kvalitāte, serviss. Cilvēki, taču vēlas saņemt kvalitatīvu interneta pieslēgumu, lai būtu iespējams lietot internetu bez jebkādām aizķerēm, skatīties augstas izšķirtspējas video, lejupielādēt liela apjoma failus un komunicēt internetā izmantojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Interneta pieslēgums var ietekmēt mūsu ikdienas darbu un izklaidi.

Lattelecom saviem klientiem piedāvā jaunākās paaudzes interneta pieslēgumu ar nosaukumu „optiskais internets”. Optiskā interneta ātrums pārsniedz DSL interneta ātrumu pat līdz 50 reizēm, taču cenas ziņā ir pieejams ikvienam.

Klientu ērtībai tiek piedāvāti 3 dažādi optiskā interneta pieslēguma veidi:

  • Optiskaisinterneta pieslēgums
  • Optiskais interneta pieslēgums kopā ar interaktīvo televīziju
  • Optiskais interneta pieslēgums, interaktīvā televīzija un fiksētais telefons ar sarunām Lattelecom tīklā bezmaksas.

Lattelecom arī uzsver to, ka izvēloties optiskā interneta pakalpojumus komplektā, piemēram, Mājas koplekts3 – optika + TV + bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā, klientiem ir iespēja daudz vairāk ieekonomēt savus naudas līdzekļus.

Runājot par optiskā interneta pakalpojumu cenām, var secināt vienu, tas pa tiešām ir zemas, turklāt saņemtais internets ir ātrs un stabils. Klients 100% saņem solīto Lattelecom interneta ātrumu un kvalitāti, pie tam interneta ātrums ir ne tikai lejupielādējot datnes, bet arī augšupielādējot datnes interneta ātrums nemainās. Optiskā interneta cenas ir sākot no 9,98Ls/mēnesī, savukārt pieejamie optiskā interneta ātrumi ir no 20Mbit/s līdz pat 500Mbit/s.

Ātrs un stabils interneta pieslēgums pat visprasīgākajiem interneta lietotājiem!  

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru