pirmdiena, 2011. gada 18. aprīlis

Interneta pieslēgums no Lattelecom


Internets mūsdienās vienkāršo dzīvi, iespēja veikt maksājumus interneta bankā, epasti, saziņa skype, komunikācija sociālajos tīklos un tā ir tikai neliela daļa no interneta sniegtajām iespējām. Mūsdienās daudzas ikdienā ļoti nepieciešamas darbības var būt nepieejamas, ja nav pieejams internets. Tas taupa gan laiku, gan arī naudu. Domāju nevienam nav noslēpums, ka interneta bankā komisijas maksas ir daudz mazākas (bieži vien tādu vispār nav, viss atkarīgs no bankas konta uz kuru tiek veikts naudas pārskaitījums). Tā ir tikai viena no ikdienas lietām, kurā internets mums “nāk” palīgā. Internets arī nodrošina mūsdienīgas komunikācijas iespējas, piemēram, zvani uz ārzemēm Jums nemaksās neko, izmantojiet programmu skype. Taču, lai internetu lietojot Jums nebūtu jāuztraucas par interneta kvalitāti, ātrumu un stabilitāti, iesaku izvēlēties Lattelecom pakalpojumus. Nedaudz sīkāk apskatīsim Lattelecom piedāvātos interneta pakalpojumus.

Projekts ar nosaukumu “Nākotnes tīkls” ir Lattelecom optiskā tīkla infrastruktūras projekts. Optiskais internets ir nosaukts šādi, jo tas ir ne tikai drošs un stabils, bet arī ļoti, ļoti ātrs (interneta ātrums līdz 500Mbit/s), taču ir viens mīnuss, šis ļoti ātrais interneta pieslēgums ir pieejams pagaidām ierobežotam skaitam Latvijas iedzīvotāju (Rīga un citas lielākās Latvijas pilsētas).

Otrs piedāvājums no Lattelecom, kas ir aktuāls interneta lietotājiem, kas arī vēlas saņemt stabilu un drošu internetu. DSL internets no Lattelecom ir ideāls risinājums priekš cilvēkiem, kuri augstu vērtē interneta stabilitāti. Maksimālais interneta ātrums, ko piedāvā Lattelecom DSL internets ir 10Mbit/s. Ar šādu interneta ātrumu ikdienā ir pilnīgi pietiekoši.

Ja bieži sanāk atrasties „kustībā”, tad interesants ir Lattelecom bezvadu interneta (wifi) piedāvājums. Izmantojot Lattelecom wifi ir iespējams pieslēgties ātrgaitas bezvadu internetam vairāk nekā 450 vietās Latvijā, tas ir visur, kur ir redzama Lattelecom wifi uzlīme, kas norāda uz interneta pieejamību. Šis pakalpojums būs īpaši ērts un noderīgs portatīvo datoru lietotājiem, kuriem nepieciešams interneta pieslēgums ārpus savām mājām vai biroja telpām. 

Izvēlies stabilu interneta pieslēgumu no Lattelecom un tu būs ieguvējs. Lattelecom internets ir jau gadiem pārbaudītas vērtības Latvijā, par ko liecina labās atsauksmes par augsto klientu servisa kvalitāti, interneta kvalitāti u.t.t. Pats galvenais taču ir laimīgs klients! Šis varētu būt Lattelecom sauklis.  


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru