trešdiena, 2011. gada 6. aprīlis

Populārākiem ārzemju kanāli tavā televizorā

Visiem pierastā analogā televīzija, kas pārraidīja 4 televīzijas kanālus, kā LTV1, LTV7, LNT un TV3, turklāt daži no kanāliem attēlojās briesmīgā kvalitātē, ja tika lietota istabas antena, tā kādu laiku bija jāregulē, līdz tika iegūts puslīdz pieņemams televīzijas attēls. Kurš gan neatceras to, kā skatoties televīziju dažiem kanāliem uz ekrāna gāja tā saucamais „sniedziņš”, tas bija pateicoties nekvalitatīvajam televīzijas signālam. Pašlaik analogais televīzijas signāls ir pagātne, jo jau 2 gadus Latvijā televīzija tiek translēta digitālajā formātā. Turklāt digitālā televīzija ir ne tikai tehnoloģisks jauninājums, bet arī iespēja skatīties populārākos ārzemju kanālus jebkurā Latvijas vietā, kaut vai dziļos laukos! Mūsdienās tā ir realitāte nevis neizsapņots sapnis un tas viss pateicoties digitālajai televīzijai.  Digitālā televīzija un tās attēla kvalitāte iet roku, rokā, jo attēla kvalitāte ir ļoti augsta, kas atkal palielina televīzijas skatītāju apmierinātību skatoties savas iemīļotākās televīzijas pārraides.

Ikvienam ir iespēja izbaudīt pilnu pakalpojumu klāstu, ko sniedz digitālā televīzija. Uz doto brīdi ir pieejami  44 digitālās televīzijas kanāli. Pēc Lattelecom sniegtās informācijas kanālu skaits nākotnē tikai pieaugs. Jau pašlaik tiek piedāvātas vairākas tematiskās pakas, kur par visprasīgākais digitālās televīzijas skatītājs atradīs sev piemērotus televīzijas kanālus, garlaicīgi nebūs nevienam!

Digitālā virszemes televīzija pašlaik tiek piedāvāta arī komplektā ar Lattelecom fiksēto tālruņa līniju – „Virszemes tv komplekts”. Ieguvumiem izmantojot digitālās televīzijas sniegtās iespējas, izmantojot pakalpojumu „Virszemes tv komplekts” klāt vēl nāk bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā un starptautiskie zvani uz 21 valsti par īpaši draudzīgiem tarifiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru