piektdiena, 2011. gada 8. aprīlis

Moderna televīzijas programma tavā televizorā


Lattelecom televīzijas lietotājiem ir pieejama ērta un moderna tv programma, kas ļauj efektīvāk pavadīt laiku skatoties dažādas pārraides vai filmas. Tv programma, kas integrēta Lattelecom televīzijas izvēlnē ir vienkārši izcila! Lietoju Lattelecom televīziju jau otro gadu un esmu apmierināts ar „pievienoto vērtību” Lattelecom televīzijai – kvalitatīva tv programma, video noma, pārraižu arhīvs, ziņas, horoskopi un tagad pat iespējams pasūtīt picu no sava televizora, kas notiks tālāk?


Vajadzētu sākt ar to, ka Lattelecom tv programmai nav reālu konkurentu, jo tās dizains ir unikāls, taču tajā pašā laikā nav uzbāzīgs un navigācijas sistēma tv programmā ir ļoti ērta un saprotama.

Lattelecom TV programmas izvēlnē, kas izvietota kreisajā pusē, ļoti ērti var sameklēt interesējošos tv kanālus, kas sadalīti pēc tematiskā principa – atsevišķi izcelti pamata pakas jeb populārākie, filmu pakas, bērnu pakas, sporta pakas, populārzinātniskās pakas, mūzikas pakas, Krievijas pakas, starptautiskās pakas, HD pakas un pieaugušo pakas tv kanāli. Televīzijas iespējas tiešām ir ļoti plašas un, katrs, pat pats prasīgākais skatītājs atradīs šajā 95 kanālu sarakstā sev interesējošo.
 
Daudzi Lattelecom televīzijas lietotāji izmanto vienu lielisku iespēju, tas būtu, „atritināt” atpakaļ kanālu un apskatīties īsu anotāciju. Piemēram, ir kāds raidījums, kas ir mani ieinteresējis, ieeju paskatos aprakstu un secinu vai raidījuma nosaukums atbilst saturam. Es izmantoju šo iespēju diezgan bieži, jo tas ir ērti, kad ir vakari, kad esmu mājās un gribās paslinkot pie televizora.

Izvēlies Latvijā mūsdienīgāko televīziju un tv programma, kas tev neļaus palaist garām nevienu interesantu televīzijas pārraidi vai filmu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru