otrdiena, 2011. gada 5. aprīlis

Informācija par Virszemes televīzijas MPEG4 dekoderiem

Ienākot digitālajai televīzijai Latvijā daudzu cilvēku starpā klīda baumas, kad šo televīzijas pārraides formātu atbalstīs tikai jaunāko modeļu televizori, taču Lattelecom klientiem tiek piedāvāti MPEG-4 dekoderi. Ar šo iekārtu palīdzību var skatīties virszemes televīziju signālu arī uz vecākiem televizoriem, nosacījums ir viens, televizoram ir jābūt SCART ieejai, lai televizoru būtu iespējas pieslēgt pie virszemes televīzijas dekodera.  

Baumas, ka ar vecajiem televizoriem nav iespējams skatīties virszemes televīziju, ir ne tikai nepatiesas, tās ir maldīgas un tas, lai paliek šo runātāju ziņā, kāpēc šie baumotāji izplata šāda veida informāciju. Runājot tālāk par to, kas ir dekoderi? Tās ir ierīces, kas televīzijas signālu transformē, pārveidojot to nepieciešamajā datu plūsmā, kas ļauj skatītes televīziju uz jebkura televizora modeļa, neatkarīgi no tā, kāda ir tā ražotājvalsts vai izdošanas gads.

Izvēloties virszemes televīzijas antenu noteikti vajadzētu ņemt vērā Jūsu atrašanās vietu. Tāpēc arī Lattelecom piedāvā dažādus virszemes televīzijas antenu modeļus, lai katrs var atrast piemērotāko risinājumu savai lokācijas vietai.

Veicot interaktīvās televīzijas pasūtījumu Jums tiks izsniegta viedkarte, kura nepieciešama maksas kanālu skatīšanas iespējai, piemēram, Ekonomiskā paka tikai par 3,50Ls/mēnesī. Ja izvēlaties skatīties tikai 4 Latvijas kanālus, kas ir LTV1, LTV7, TV3 un LNT, kas ir bezmaksas kanāli, tad Jums viedkarte nemaz nav nepieciešama, ir nepieciešams virszemes televīzijas dekoders un televīzijas antena. Ja Jums pašiem nav laika nākt un iegādāties virszemes televīzijas dekoderi, tad to ātri un operatīvi piegādās Jums uz dzīves vietu nogādās kurjers pēc pasūtījuma veikšanas telefoniski vai arī internetā. Var redzēt, ka Lattelecom domā par saviem klientiem un to ērtībām, kā arī laba klientu servisa nodrošināšanu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru