otrdiena, 2011. gada 19. aprīlis

Optiskais internets Ziepniekkalnā

Ziepniekkalns ir viens no mikrorajoniem, kur optiskais internets bija pieejams ātrāk nekā citiem Rīgas mikrorajonu iedzīvotājiem (Pats pirmais mikrorajons bija Zolitūde, kur tika sākts „ritināt” optiskā interneta tīklu – Nākotnes tīklu). Ieviešot optiskā interneta tīklu Ziepniekkalnā tam jau pirmajās dienas pieslēdzās ļoti daudz interneta lietotāji, kas nebija apmierināti ar pašreizējo interneta provaideru sniegtajiem pakalpojumiem.Optiskais internets Ziepniekkalnā ļauj lietot daudziem dzīvokļiem "Nākotnes tīkla" interneta ātrumus.

Lattelecom ziņojums pirms optiskā interneta aktivizēšanas Ziepniekkalnā:
„Šobrīd Lattelecom ir uzstādījuši centrāli, izvilkuši optisko kabeli un jau ir sākuši veidot pieslēgumus mājās. Kā redzams attēlā augstāk, tad Lattelecom Optikas tehnoloģiju biznesa daļas direktors Raivis Mackevičs jau šodien var paziņot par pirmajiem laimīgajiem Ziepniekkalna iedzīvotājiem, kuriem ir pieejams optiskais interneta pieslēgums.”

Kās iespējas vēl ir Ziepniekkalnā dzīvojošajiem Lattelecom optiskā interneta lietotājiem, tas ir:
• Interaktīvā Televīzija (daudz jaunas un agrāk neredzētas iespējas, ko piedāvā mūsdienīgā televīzija, kopā 95 televīzijas kanāli ļoti augstā attēlā kvalitātē)
• Bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā
• Videonovērošanas pakalpojumi Jūsu mājās

Izvēloties optiskā interneta pieslēgumu klients iegūst ļoti kvalitatīvu un ātru interneta pieslēgumu. Tas ir viens no ātrākajiem interneta pieslēgumiem Eiropā un Pasaulē un iedomājaties, tas ir pieejams tepat Latvijā – Ziepniekkalnā. Jāpiemin arī fakts, ka optiskais internets Ziepniekkalnā ir pieejams jau no 2010. gada aprīļa mēneša. Tātad varam ar humora piesitienu atzīt – Optiskā interneta gada jubilejas mēnesis ir 2011. gada aprīlis.

Pievienojies optiskā interneta lietotāju saimei un aizmirsti uz visiem laikiem, kas ir lēns interneta pieslēgums. Optiskais internets Ziepniekkalnā ir lieliska iespēja šī rajona iedzīvotājiem baudīt nākotnes tehnoloģijas jau tagadnē. Optiskais internets pieejams arī citos Rīgas mikrorajonos un citās lielākajās Latvijas pilsētās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru