svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

Televīzija tiešsaistē – online televīzija

Televīzija tiešsaistes (online) režīmā, noteikti ikdienā vairākas reizes ir dzirdēts šis vārds. Mūsdienās arvien aktuālāk paliek darīt dažādas lietas tiešsaistes režīmā. Tas arī ir ietekmējis televīzijas attīstību mūsdienās. Mūsdienās daudzas darbības ir nepieciešams vienkāršot, online tv vienkāršo mūsu ikdienu, jo mums nav nepieciešams nedz televizors, nedz arī dārgs televīzijas dekoders, lai būtu iespējams paskatīties vakarā kādu aktuālu televīzijas tiešraidi vai ar draugiem paskatīties jaunākos kino grāvējus.

Online tv mūsdienās

Lattelecom online tv piedāvā saviem skatītājiem baudīt aktuālākos Pasaules televīzijas kanālus sava datora ekrānā, kā arī izmantot modernu video nomu, viss, kas ir nepieciešams ir dators un interneta pieslēgums. Runājot par interneta ātrumu, kas varētu „pavilkt” online tv skatītājiem ir iespējams izvēlēties starp divām pārraides opcijām:
  • LQ (Zemas kvalitātes video plūsma – 1Mbps)
  • HQ (Augstas kvalitātes video plūsma – 2.5Mbps)
Ar šādu video plūsmas daudzumu online televīzija ir pieejama ikvienam, pat augstākajā kvalitātē, jo reti, kuram ir lēnāks interneta pieslēgums par augstāk minēto.

Testē online tv 

Lattelecom piedāvā online tv testa iespējas. Ikvienam tiek piedāvāts testēt online tv un pēc tam izlemt vai pakalpojums šādā, mūsdienīgā formātā klientam ir interesants. Kad paiet 2 nedēļu testa režīms, tad jau piekļuvi izvēlētajam saturam vari nopirkt, norēķinoties ar Visa, Visa Electron, MasterCard un Maestro norēķinu kartēm. Tev ir nepieciešams autorizēties ar saviem mansLattelecom datiem, lai būtu iespējams tikt pie visām interneta televīzijas piedāvātajām iespējām.

Online tv attīstība

Interneta tv pakalpojums tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts ar jaunām iespējām. Nākotnē online tv skatītājiem ir sagaidāmi daudz jauni un interesanti televīzijas kanāli, kā arī daudz plašāks jaunāko filmu saraksts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru