piektdiena, 2011. gada 22. aprīlis

Interneta televīzija no Lattelecom


Vairākus gadus atpakaļ tika piedāvāta interneta televīzija no Apollo, taču tagad var teikt interneta tv ir atdzimusi un pakalpojums tiek piedāvāts jaunā kvalitātē. Interneta televīzija - tā ir video plūsmas straumēšana uz Jūsu datora ekrāna. Ja agrāk interneta televīzijas pārraidei bija nepieciešams, priekš tiem laikiem diezgan ātrs internets, tad pašlaik interneta televīzijas darbība ir optimizēta, televīzijas kanāls saturs netiek lejupielādēts uz datora un ir pieejams reālajā laikā, kad esi pieslēdzies www.lattelecom.tv mājas lapai. Turklāt televīzija ir „draudzīga” gan ar PC datoriem, gan arī MAC datoriem.

Interneta tv pieejamie televīzijas kanāli

Pieejami ir visi 5 Latvijas kanāli – LTV1, LTV7, LNT, TV3 un arī TV5. Runājot par ārzemju kanāliem, arī tie tiek piedāvāti diezgan plašā izvēlē – Pirmais Baltijas kanāls, Sony Entertainment Television, Nickelodeon, Disney Channel, Eurosport, KHL, Discovery Channel, National Geographic, Discoveru Science, Travel & Living, MTV Europe, Muz TV, CNN International, RTL, Bloomberg. Kā redzams ārzemju kanālu sarkasts ir pietiekoši plašs un ikviens atradīs šeit tieši viņam interesējošu televīzijas kanālu.

Liela priekšrocība interneta tv ir tāda, ka nav nepieciešams ne televizors, ne arī dekoders, ne kāds cits papildus aprīkojums. Kā arī tu vari izmantot mūsdienīgu filmu nomu ar Pasaulē jaunākajām filmām augstā kvalitātē.

Pašlaik visiem interesentiem tiek piedāvāts 2 nedēļu interneta tv tests, lai cilvēki varētu saprast vai viņiem tas ir interesanti un noderīgi. Pēc tam jau piekļuvi izvēlētajam saturam vari nopirkt, norēķinoties ar Visa, Visa Electron, MasterCard un Maestro norēķinu kartēm. Tev ir nepieciešams autorizēties ar saviem mansLattelecom datiem, lai būtu iespējams tikt pie visām interneta televīzijas piedāvātajām iespējām.

Lattelecom interneta tv piedāvā skatītājiem aktuālākās televīzijas tiešraides un jaunākās filmas, turpat tava datora ekrānā. Īpaši ērts šis pakalpojums būtu interneta lietotājiem ar lielāku monitora izmēru vai arī tie, kas savieno savu datoru ar, piemēram, LCD televizoru.

Interesants arī ir fakts, ka Lattelecom interneta tv piedāvā interneta ātruma izvēli. Video ir 2 ātrumi starp kuriem vari pārslēgties, viss ir atkarīgs no tava interneta ātruma:
  • LQ ( low quality – video 1Mbps )
  • HQ ( High quality – video 2.5Mbps )

Taču jāpiebilst, ka mūsdienās visi interneta pieslēgumi atbalsta šādu ātrumu, lai Lattelecom interneta tv varētu skatīties augstā video kvalitātē (HQ).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru