ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

Interneta pieslēgums Rīgā


Internets mūsdienās ir ieņēmis nozīmīgu lomu mūsu ikdienā, tas palīdz mums paveikt daudzus darbus daudz ātrāk, ļauj baudīt vēl nebijušas izklaides iespējas, sekot līdz jaunumiem Pasaules otra galā, nav itin nekādas attāluma barjeras. Ir tikai viens nosacījums, tev ir nepieciešams stabils un kvalitatīvs internets, nu bet, protams, arī ātrs. Vai esi dzirdējis faktu, ka Rīgā ir pieejams internets ar ātrumu 500Mbit/s. Optiskais internets Rīgā no Lattelecom, kas piedāvā šādu interneta ātrumu, ir ne tikai ļoti, ļoti ātrs, bet arī kvalitatīvs un ļoti stabils.

Konkurence šajā interneta pakalpojumu tirgus lauciņā ir milzīga, ir daudz „vietējo” provaideru, it īpaši, ja dzīvo mikrorajonā, tur ir piemesta pilna pastkaste ar dažādiem piedāvājumiem, taču pirmā doma, kas nāk prātā, kāda ir interneta kvalitāte un stabilitāte. Stabilitāte ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem, jo kam ir vajadzīgs internets, kas vienu dienu iet, tad dienu atkal neiet, arī diezgan slikta atbalsta komanda problēmu gadījumā, tā ir mazo interneta provaideru „vājā vieta”. Lattelecom ir top1 telekomunikāciju uzņēmums Latvijā. Lattelecom pirmie Latvijā piedāvā optiskā interneta pieslēgumu, kas ir viens no ātrākajiem gan Eiropā, gan arī visā plašajā Pasaulē. Interneta ātrums līdz 500 Mbit/s, turklāt šāds interneta ātrums ir iespējams arī augšupielādējot liela izmēra failus un failu apmaiņā ar saviem draugiem vai paziņām. Taču konkurenti arī neguļ piedāvājot interneta ātrumu pat līdz 1Gbit/s tikai diemžēl tas tehniski nav iespējams, jo vienīgajam Lattelecom ir pieejama modernā optiskā interneta infrastruktūra.

Ja dzīvo Rīgas centrā, arī tur ir uzsākta optiskā tīkla izbūvē un jau pašlaik optiskais internets ir pieejams ļoti daudziem centrā esošiem dzīvokļiem. Optiskais internets Rīgā kļūst arvien pieejamāks, kā arī citās lielākajās Latvijas pilsētās notiek strauja optiskā interneta infrastruktūras attīstība.

Optiskais internets Rīgā ir labākais, iespējamais interneta pieslēgums, tas ir mūsdienīgs internets, ātrs, stabils un kvalitatīvs, lūk tādam ir jābūt interneta pieslēgumam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru