sestdiena, 2011. gada 9. aprīlis

Digitālā televīzija un digitālās televīzijas viedkarte

Lattelecom digitālā tv tiek pārraidīta ciparu formātā (MPEG-4 video formāts), kas ir ļoti būtiska atškirība no analogās televīzijas. Digitālās televīzijas kvalitatīvais attēls ļauj vairāk priecāties par televīzijā rādītajām pārraidēm, tiešraidēm un filmām. Digitālā televīzija piedāvā iedzīvotājiem skatīties vairākus kanālus, kurus līdz šim varēja vērot tikai kabeļu televīzijas vai satelīttelevīzijas abonenti. Tāpat tev arī būs dota iespēja izvēlēties TV kanālu pakas. Būs pieejamas bezmaksas, ekonomiskā un pamata pakas.

Digitālās televīzijas kanālu apskats

Bezmaksas kanālu paka, kurā ietilpst visi 4 Latvijas kanāli – LTV 1, LTV7, LNT un TV3. Tas nozīmē, ka iepriekš minētos digitālās tv kanālus būs iespējams skatīties bezmaksas, kā arī šo kanālu skatīšanai nebūs nepieciešama viedkarte.



Lai skatītos Eknomiskās pakas televīzijas kanālus būs nepieciešama viedkarte. Ekonomiskā paka maksā 3.53 Ls/mēnesī, ir iespējams skatīties gan bezmaksas kanālus, gan arī daudzus citus gan pašmāju, gan arī Pasaules populārākos televīzijas kanālus: TV5, TV6, TV3+, Euronews, National Geographic, Hallmark Channel, Cartoon Network, Mūzikas video, OE, Ohota i Rybalka, Eurosport, PBK, REN TV Baltija, RTR Planeta). Kopā ar bezmaksas paku tie ir 20 televīzijas kanāli. 

Papildus Ekonomiskajai pakai tiek piedāvātas dažādas tematiskās pakas: Bērnu un jauniešu paka (2,22Ls/mēnesī), Piedzīvojumu un zinātnes paka (2,22Ls/mēnesī), Filmu un izklaides paka (2,22Ls/mēnesī), Sporta paka (2,22Ls/mēnesī), HD kanālu paka (1,21Ls/mēnesī) un Pieaugušo paka (3,00Ls). Domājams pie šāda tematisko paku izvēles daudzuma, katrs sev atradīs kaut ko jaunu un interesējošu.


Atgādinu, ka bezmaksas kanālus skatīšanās iespējai, viedkarte nebūs vajadzīga. Vajadzīgs tikai virszemes televīzijas MPEG4 dekoders, televizors un āra vai istabas antena (uzzini vairāk par digitālā TV antenām!). Bet, ja tomēr tev ir vēlme pieslēgt ekonomisko televīzijas kanālu paku vai kādu no tematiskajām pakām, būs jāiegādājas viedkarte, kuras vienreizējā maksa ir 6 Ls. Vai nav ērti un izdevīgi? Maksā tikai 3,53Ls/mēnesī un skaties populārākos televīzijas kanālus Pasaulē. Turklāt visu aparatūru, kas nepieciešama virszemes televīzijas pārraidīšanai un skatīšanās iespējams tev ātri un ērti līdz pat pašām mājām var piegādāt kurjers. Lūk tas ir kvalitatīvs klientu serviss ko piedāvā Lattelecom. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru