pirmdiena, 2011. gada 11. aprīlis

Ātrs internets no Lattelecom

Lattelecom jau otro gadu saviem klientiem piedāvā ātro un stabilo optiskā interneta pieslēgumu, kura maksimālais ātrums ir līdz 500Mbit/s un tas viss ir pieejams privātam interneta lietotājam. Internet pieslēgums nodrošina tādu ātrumu pateicoties jaunāko tehnoloģiju izmantošanā optiskā interneta infrastruktūras izveidē. Šāds interneta ātrums ir ne tikai ātrākais Latvijā, bet arī vien no ātrākajiem visā Eiropā.

Tas ir pierādījums faktam, ka Lattelecom ir līderis telekomunikācija tirgū Latvijā.

Konkurenti dižojās ar vēl lielākiem skaitļiem, piemēram, 1 Gbit/s lielu internet ātrumu, tomēr tā ir tikai un vienīgi konkurence un ne visai veiksmīga vārdu spēle, kas balstās tikai un vienīgi uz tīkla iespējām nevis uz reāli iedzīvotājiem piedāvātajiem interneta ātrumiem. Ja jau mēs ņemam tādā veidā, tad Lattelecom optiskā interneta pieslēgums varētu dižoties ar vēl daudz lielākiem interneta ātrumiem.

Optiskais internets kļūst arvien pieejamāks ikvienam Rīgas iedzīvotājam, tagad jau arī tiem, kas dzīvo Rīgas centrā. Ja sākotnēji optiskais internets tika piedāvāts Zolitūdē, Pļavniekos un pēc tam arī citos Rīgas mikrorajonos, tagad tas ir pieejams arī centrā, kā arī citās lielākajās Latvijas pilsētās. Lattelecom ziņo ka tuvākājos gados ir paredzēti ļoti plaši optiskā interneta izvēršanas darbi visā Latvijā.

Lieto ātrāko un stabilāko pakalpojumu, ar labāko internet ātrumu. Tev ir iespējams iegūt interneta ātrumu līdz 500Mbit/s un uz visiem laikiem aizmirst lēna interneta radītās problēmas. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru