otrdiena, 2011. gada 3. maijs

KHL televīzijas kanāls pieejams Lattelecom interneta televīzijā


Lattelecom interneta televīzijas plašajā televīzijas kanālu sarakstā ir KHL (Kontinentālās hokeja līga) televīzijas kanāls, kur ir iespējams sekot aktuālākajiem jaunumiem līgā notiekošajam, kā arī vērot tiešraidē līgas spēles. Kopš Rīgas Dinamo hokeja komanda startē šajā augstā līmeņa hokejā līgā arī Latvijas skatītājiem ir audzis pieprasījums pēc šī televīzijas kanāla, jo kā zināms Latvijā ir vislabākie hokeja līdzjutēji, kam ir interesanti vērot šāda veida kanālu, jo ir iespējams uzzināt ne tikai par Rīgas Dinamo komandas panākumiem līgā, bet arī par citu līgas komandu veikumiem, kā arī tiek piedāvāti interesanti raidījumi, intervijas u.t.t.


Katru dienu KHL TV pārraida 1-3 spēles tiešraidē (parasti tās ir interesantākās, nozīmīgākās spēles), kā arī 1-3 spēles atkārtojumā, kuras dienas laikā tiek atkārtotas vairākas reizes. Šāds pārraižu grafiks apmierinās jebkuru hokeja un KHL līgas līdzjutēju.
Papildus spēļu pārraidēm, KHL TV piedāvā arī tādus interesantus informatīvus un analītiskus raidījumus kā Голевая передача, Ледовый континент un Наша игра. Šajos raidījumos tiek piedāvāta aktuāla informācija par hokeja pasaulē notiekošo un par visā līgā notiekošajām aktivitātēm.


KHL – Kontinentāla hokeja līga

Kontinentālā hokeja līga (KHL) (Континентальная Хоккейная Лига) ir starptautiska līmeņa hokeja līga (Hokeja fani saka, ka šī līgā ir otrā spēcīgākā pēc NHL). KHL līga ir dibināta 2008. gadā un tajā spēlē 20 komandas no Krievijas, kā arī pa vienai no Latvijas (Dinamo Rīga), Baltkrievijas un Kazahstānas. Sezonas biegās līgas uzvarētāja, neatkarīgi no valsts, kurā klubs atrodas, iegūst Krievijas čempiona titulu, kā arī izcīna Gagarina kausu. Interesants ir fakts, ka šo 3 gadu laikā spēku samērs starp līgas komandām ir izlīdzinājies, kas padara, katru līgas spēli par aizraujošu un interesantu. 

Katru sezonu līga piešķir dažādas balvas un kausus tās labākajiem spēlētājiem un komandām. Par sezonas vērtīgāko spēlētāju atzītais iegūst Zelta nūju, bet labākais līgas debitants iegūst Čerepanova balvu. Tiek apbalvots arī sezonas rezultatīvākais spēlētājs, kā arī rezultatīvākais aizsargs, labākais vārtu guvējs, labākais veterāns, labākais vārtsargs, izslēgšanas kārtas vērtīgākais spēlētājs, kā arī vēl vairāki apbalvojumi. Tiek noteikts arī sezonas labākais treneris, tiesnesis, kā arī kluba prezidents. 


Lattelecom interneta tv iekļautais televīzijas kanāls KHL piedāvā sekot aktuālākajiem notikumiem hokeja Pasaulē un just līdzi savējiem – Rīgas Dinamo. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru