trešdiena, 2011. gada 4. maijs

Interneta televīzija tavās mājās

Internets šodien mums piedāvā daudz jaunu iespēju, daudz labāku un ātrāku komunikāciju, kā arī failus apmainīšanās process un daudz kas cits, ko mūsdienās piedāvā internets. Tagad internets arī piedāvā interneta tv – Lattelecom interneta televīzija. Tā ir inovatīva pieeja televīzijas pārraidei, jo viss, kas vajadzīgs, lai būtu iespējams skatīties interneta tv ir dators un interneta pieslēgums, turklāt prasības interneta pieslēguma ātrumam un datora jaudai ir ļoti minimālas. Pašlaik ir noslēgusies interneta televīzijas pirmā pakalpojuma ieviešanas kārta, tāpēc arī pašlaik tiek piedāvāta 2 nedēļu interneta televīzijas testa iespēja ikvienam interesentam.

Interneta ātruma prasības

Kā jau tika minēts raksta ievadā interneta ātrums prasības ir ļoti minimālas, tās ir sākot no 1Mbit/s līdz 2,5Mbit/s, viss atkarīgs no tā kādā kvalitātē esat izvēlējušies skatīties interneta televīziju LQ (zemā kvalitātē) vai HQ (augstā kvalitātē). Reti kurš nepiekritīs, ka interneta pieslēgums  ar ātrumu 2,5Mbit/s ir minimāls un mūsdienās jebkurš interneta pieslēgums nodrošina šādu interneta ātrumu.
Piemērs: Lattelecom ekonomiskā interneta pieslēgums, kas ir Lattelecom “ekonomiskākais” interneta pieslēgums par zemāko cenu, atbalsta interneta ātrumu 2Mbit/s. Tātad ekonomiskā interneta lietotāji var skatīties interneta tv augstā kvalitātē.

Interneta tv cenas

Lattelecom pavisam nesen ir publicējis interneta tv cenas. 30 dienu piekļuve interneta televīzijai izmaksās Ls 3.99 un pērkot uz ilgāku laika posmu maksa par mēnesi ir vēl mazāka. Pie tam, apmaksājot pakalpojumu līdz 30.06.2011, visas filmas varēs skatīties bez papildus maksas, kas arī ir neslikts pamudinājums sākt lietot Lattelecom interneta tv. Uzskatu, ka pakalpojuma cena ir visai demokrātiska, jo jārēķina arī tas, ka nav nepieciešamas nekādas papildus ierīces, ne televīzijas dekoders, ne arī istabas vai ārā antena. Lattelecom interneta televīzija pārraida interneta televīzijas plūsmu pa taisno tavā datorā.

Izvēlies modernāko interneta televīziju, ko piedāvā Lattelecom interneta tv. Skaties savus iemīļotākos kanālus pie rīta kafijas tasītes, lasot jaunās ziņas. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru