svētdiena, 2011. gada 15. maijs

KHL hokeja līga un Lattelecom interneta televīzija


Internets mūsdienās paver daudz jaunas un aizraujošas iespējas, tas ir saziņas uzlabošana, piemēram, sociālie tīkli, skype un citas saziņas iespējas internetā ļauj pārkāpt jebkuru attāluma barjeru. Internets nodrošina saziņas iespējas jebkurā laikā un tu vari mierīgi komunicēt ar draugiem no Amerikas, pašam atrodoties Latvijā, turklāt tas ir par baltu velti, vai nav lieliski? Taču pie mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām arī televīziju var skatīties internetā, tagad to piedāvā Lattelecom interneta televīzija, kas ir inovatīvs pakalpojums, jo paralēli interneta televīzijai tiek nodrošināta arī interaktīva video noma.

Mūsdienās daudziem televīzijas skatītājiem ir interese par KHL televīzijas kanālu, tas noteikti ir saistāms ar mūsējo – „Dinamo Rīga” dalību šajā hokeja līgā ar nosaukumu KHL (Kontinentālā hokeja līga). Tagad šo televīzijas kanālu arī ir iespējams skatīties interneta televīzijas lietotājiem un kāpēc gan ne, jo televīziju vari skatīties uz sava datoru un, protams, vēl ir nepieciešams interneta pieslēgums. Interneta ātruma prasības ir visai „pieticīgas”, tie ir tikai 2,5Mbit/s un tu jau baudi interneta televīziju HQ (High Quality) režīmā.


KHL televīzijas kanāls

KHL TV katru dienu pārraida 1-3 spēles tiešraidē (parasti tās ir interesantākās, nozīmīgākās spēles), kā arī 1-3 spēles atkārtojumā, kuras dienas laikā tiek atkārtotas vairākas reizes. Šāds pārraižu grafiks apmierinās jebkuru hokeja un KHL līgas līdzjutēju. Ikvienu spēli var redzēt atkārtojumā un tas ir tiešām ļoti liels pluss.
KHL televīzijas kanāls papildus spēļu pārraidēm, piedāvā arī tādus interesantus informatīvus un ikvienam šīs līgas līdzjutējam aktuālus raidījumus kā Голевая передача, Ледовый континент un Наша игра. Šajos raidījumos tiek piedāvāta aktuāla informācija par hokeja pasaulē notiekošo un par visā līgā notiekošajām aktivitātēm.

Pievienojies KHL līgas fanu pulkam jau šodien, viss, kas tev ir jāizdara, jāpieslēdz Lattelecom interneta tv, kurā tiek pārraidīts KHL hokeja kanāls.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru