otrdiena, 2011. gada 17. maijs

Internets jebkurā vietā Latvijā, arī laukos

Internets jau kādus pāris gadus ir kļuvis par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Mēs varam optimizēt daudzas savas ikdienas darbības izmantojot interneta piedāvātās priekšrocības, piemēram, veikt rēķinu apmaksu izmantojot interneta banku, komunicēt ar saviem draugiem ārzemēs un citas mūsu dzīvē nozīmīgas lietas, kas ļauj taupīt ne tikai laika resursus, bet arī mūsu finansiālos līdzekļus. Bet, ko darīt vietās, kur internets nav pieejams, piemēram, vai internets laukos ir pieejams, kādā lauku viensētā, kur vienīgā mūsdienu civilizācijas pazīme ir elektrība?

Lattelecom piedāvā bezvadu interneta risinājumu tieši šādām situācijā, kad patstāvīgs interneta pieslēgums tehniski nav pieejams, taču ir pieejams bezvadu internets. Bezvadu interneta lietotājiem tiek piedāvāts izvēlēties starp trīs tarifu plāniem, kas atšķiras ar lejupielādējamo vai augšupielādējamo failu apjoma daudzumu, tas ir, 500Mb, 5Gb vai 10Gb, katrs noteikti atradīs sev piemērotāko variantu, bet no sākuma vajadzētu pārliecināties vai bezvadu internets laukos ir pieejams adresē, kur baudīsiet atvaļinājumu vai brīvdienas. Te derētu piebilst, ka Lattelecom bezvadu interneta pārklājums ir praktiski visā Latvijā, un vietās, kur tas vēl nav pieejams noteikti drīzumā būs, jo aktīvi tiek strādāts pie bezvadu tīkla izvēršanas darbiem.
Tātad, kad ir veikts pirmais solis, pārbaudīts vai bezvadu internets ir pieejams adresē vai māju nosaukumā ar bezvadu interneta pārbaudes rīka palīdzību, ko piedāvā Lattelecom. Pats svarīgākais ir izvēlēties atbilstošāku datu pārraides daudzumu, kā jau tika minēts tiek piedāvāti 3 datu pārraides tarifu plāni. Nedaudz apskatīsim katru no tiem un kādai interneta lietošanai izvēlētais tarifu plāns būtu piemērots.

1.)    Datu pārraides apjoms 500Mb būs piemērots tādiem lietotājiem, kam internetu ir nepieciešams lietot pāris dienas mēnesī un veikt primārās darbības internetā: ziņu lasīšana, e-pasta ziņojumu nosūtīšana u.c.
2.)    Datu pārraides apjoms 5Gb, ir paredzēts lietotājiem, kam internets būs nepieciešams vairāk nekā pāris dienas mēnesī, ne velti datu apjoms ir 10 reizes lielāks.  
3.)    Ja internets vajadzīgs lielu failu sūtīšanai, izmantojot, piemēram, programmu skype, tad visatbilstošākais variants būs tarifu plāns ar datu apjomu 10Gb. Izvēloties šādu datu apjomu būs iespējams arī lejupielādēt kādu filmu un veikt citas ikdienišķas darbības internetā. 

Izvēlies un saņem kvalitatīvu internetu laukos, baudot savu atvaļinājumu pie dabas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru