sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Mūsdienīga televīzija internetā


Mūsdienīga un moderna televīzija internetā, tā ir realitāte mūsdienās. Izmantojot interneta televīziju tev ir iespējams baudīt televīzijas „atvērto” Pasauli tieši internetā, kas ir laba alternatīva priekš tiem, kas nevēlas pieslēgt interaktīvo vai virszemes televīziju, vai arī kāda kabeļtelevīzijas operatora piedāvāto tv. Tādā gadījumā lielisks risinājums ir Lattelecom tv internetā, kas ir gan ērti, gan arī vienkārši lietojams pakalpojums, kā arī nav nepieciešams televīzijas dekoders, lieka vadu vilkšana, istabas vai āra antena. 

Lattelecom tv internetā

Lattelecom saviem skatītājiem piedāvā inovatīvu veidu, kā skatīties ikdienā iemīļotus tv seriālus, aktuālākās tv tiešraides un izmantot mūsdienīgu video nomu, tas ir tv internetā. Viss ir ļoti vienkārši, nepieciešamais aprīkojums ir dators un interneta pieslēgums, kas nav mazāks par 1Mbit/s (LQ – Low Quality) vai arī ne mazāks par 2,5Mbit/s (HQ – High Quality). Citas tehniskās prasības ir ļoti minimālas pret datora jaudu, kas dos iespēju arī vecāku datoru īpašniekiem baudīt mūsdienīgo Lattelecom interneta televīziju. No nepieciešamās programmatūras noteikti būtu jāpiemin fakts, ka interneta tv video plūsma tiek rādīta izmantojot Adobe Flash Player. Izmantojot šo programmu būtiski būtu veikt programmas lejupielādi vai atjaunot jau uz datora esošo programmatūras versiju. Programmas Adobe Flash Player lejupielāde un atjauninājumi pieejami bez maksas.




Lattelecom interneta televīzijas iespējas

Lattelecom interneta televīzijas iespējas ir pietiekoši plašas, sākot ar plašu filmu izvēli sadaļā Filmas (Video noma), kā arī plašs ārzemju kanālu piedāvātais klāsts.

Filmu noma
Lattelecom ir sniedzis ziņojumu medijiem, ka šī ir tikai pirmā interneta televīzijas kārta, taču jau pašlaik piedāvātās iespējas pārsteidz. Apskatot video filmu, skatītājam tiek parādīts filmas nosaukums, kurā gadā filma ir izlaista, kas ir filmas režisors, IDMB vērtējums (Internet Movie Database), klikšķinot tālāk uz filmas ir iespējas apskatīties plašāku filmas aprakstu, kā arī noskatīties video filmas demo rullīti.

Lattelecom interneta tv kanāli
Pieejami ir visi 5 Latvijas kanāli – LTV1, LTV7, LNT, TV3 un arī TV5. Runājot par ārzemju kanāliem, arī tie tiek piedāvāti diezgan plašā izvēlē – Pirmais Baltijas kanāls, Sony Entertainment Television, Nickelodeon, Disney Channel, Eurosport, KHL, Discovery Channel, National Geographic, Discoveru Science, Travel & Living, MTV Europe, Muz TV, CNN International, RTL, Bloomberg.

Izvēlies mūsdienīgāko un inovatīvāko tv internetā – Lattelecom interneta televīziju.

svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

Televīzija tiešsaistē – online televīzija

Televīzija tiešsaistes (online) režīmā, noteikti ikdienā vairākas reizes ir dzirdēts šis vārds. Mūsdienās arvien aktuālāk paliek darīt dažādas lietas tiešsaistes režīmā. Tas arī ir ietekmējis televīzijas attīstību mūsdienās. Mūsdienās daudzas darbības ir nepieciešams vienkāršot, online tv vienkāršo mūsu ikdienu, jo mums nav nepieciešams nedz televizors, nedz arī dārgs televīzijas dekoders, lai būtu iespējams paskatīties vakarā kādu aktuālu televīzijas tiešraidi vai ar draugiem paskatīties jaunākos kino grāvējus.

Online tv mūsdienās

Lattelecom online tv piedāvā saviem skatītājiem baudīt aktuālākos Pasaules televīzijas kanālus sava datora ekrānā, kā arī izmantot modernu video nomu, viss, kas ir nepieciešams ir dators un interneta pieslēgums. Runājot par interneta ātrumu, kas varētu „pavilkt” online tv skatītājiem ir iespējams izvēlēties starp divām pārraides opcijām:
  • LQ (Zemas kvalitātes video plūsma – 1Mbps)
  • HQ (Augstas kvalitātes video plūsma – 2.5Mbps)
Ar šādu video plūsmas daudzumu online televīzija ir pieejama ikvienam, pat augstākajā kvalitātē, jo reti, kuram ir lēnāks interneta pieslēgums par augstāk minēto.

Testē online tv 

Lattelecom piedāvā online tv testa iespējas. Ikvienam tiek piedāvāts testēt online tv un pēc tam izlemt vai pakalpojums šādā, mūsdienīgā formātā klientam ir interesants. Kad paiet 2 nedēļu testa režīms, tad jau piekļuvi izvēlētajam saturam vari nopirkt, norēķinoties ar Visa, Visa Electron, MasterCard un Maestro norēķinu kartēm. Tev ir nepieciešams autorizēties ar saviem mansLattelecom datiem, lai būtu iespējams tikt pie visām interneta televīzijas piedāvātajām iespējām.

Online tv attīstība

Interneta tv pakalpojums tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts ar jaunām iespējām. Nākotnē online tv skatītājiem ir sagaidāmi daudz jauni un interesanti televīzijas kanāli, kā arī daudz plašāks jaunāko filmu saraksts.

piektdiena, 2011. gada 22. aprīlis

Interneta televīzija no Lattelecom


Vairākus gadus atpakaļ tika piedāvāta interneta televīzija no Apollo, taču tagad var teikt interneta tv ir atdzimusi un pakalpojums tiek piedāvāts jaunā kvalitātē. Interneta televīzija - tā ir video plūsmas straumēšana uz Jūsu datora ekrāna. Ja agrāk interneta televīzijas pārraidei bija nepieciešams, priekš tiem laikiem diezgan ātrs internets, tad pašlaik interneta televīzijas darbība ir optimizēta, televīzijas kanāls saturs netiek lejupielādēts uz datora un ir pieejams reālajā laikā, kad esi pieslēdzies www.lattelecom.tv mājas lapai. Turklāt televīzija ir „draudzīga” gan ar PC datoriem, gan arī MAC datoriem.

Interneta tv pieejamie televīzijas kanāli

Pieejami ir visi 5 Latvijas kanāli – LTV1, LTV7, LNT, TV3 un arī TV5. Runājot par ārzemju kanāliem, arī tie tiek piedāvāti diezgan plašā izvēlē – Pirmais Baltijas kanāls, Sony Entertainment Television, Nickelodeon, Disney Channel, Eurosport, KHL, Discovery Channel, National Geographic, Discoveru Science, Travel & Living, MTV Europe, Muz TV, CNN International, RTL, Bloomberg. Kā redzams ārzemju kanālu sarkasts ir pietiekoši plašs un ikviens atradīs šeit tieši viņam interesējošu televīzijas kanālu.

Liela priekšrocība interneta tv ir tāda, ka nav nepieciešams ne televizors, ne arī dekoders, ne kāds cits papildus aprīkojums. Kā arī tu vari izmantot mūsdienīgu filmu nomu ar Pasaulē jaunākajām filmām augstā kvalitātē.

Pašlaik visiem interesentiem tiek piedāvāts 2 nedēļu interneta tv tests, lai cilvēki varētu saprast vai viņiem tas ir interesanti un noderīgi. Pēc tam jau piekļuvi izvēlētajam saturam vari nopirkt, norēķinoties ar Visa, Visa Electron, MasterCard un Maestro norēķinu kartēm. Tev ir nepieciešams autorizēties ar saviem mansLattelecom datiem, lai būtu iespējams tikt pie visām interneta televīzijas piedāvātajām iespējām.

Lattelecom interneta tv piedāvā skatītājiem aktuālākās televīzijas tiešraides un jaunākās filmas, turpat tava datora ekrānā. Īpaši ērts šis pakalpojums būtu interneta lietotājiem ar lielāku monitora izmēru vai arī tie, kas savieno savu datoru ar, piemēram, LCD televizoru.

Interesants arī ir fakts, ka Lattelecom interneta tv piedāvā interneta ātruma izvēli. Video ir 2 ātrumi starp kuriem vari pārslēgties, viss ir atkarīgs no tava interneta ātruma:
  • LQ ( low quality – video 1Mbps )
  • HQ ( High quality – video 2.5Mbps )

Taču jāpiebilst, ka mūsdienās visi interneta pieslēgumi atbalsta šādu ātrumu, lai Lattelecom interneta tv varētu skatīties augstā video kvalitātē (HQ).

ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

Interneta pieslēgums Rīgā


Internets mūsdienās ir ieņēmis nozīmīgu lomu mūsu ikdienā, tas palīdz mums paveikt daudzus darbus daudz ātrāk, ļauj baudīt vēl nebijušas izklaides iespējas, sekot līdz jaunumiem Pasaules otra galā, nav itin nekādas attāluma barjeras. Ir tikai viens nosacījums, tev ir nepieciešams stabils un kvalitatīvs internets, nu bet, protams, arī ātrs. Vai esi dzirdējis faktu, ka Rīgā ir pieejams internets ar ātrumu 500Mbit/s. Optiskais internets Rīgā no Lattelecom, kas piedāvā šādu interneta ātrumu, ir ne tikai ļoti, ļoti ātrs, bet arī kvalitatīvs un ļoti stabils.

Konkurence šajā interneta pakalpojumu tirgus lauciņā ir milzīga, ir daudz „vietējo” provaideru, it īpaši, ja dzīvo mikrorajonā, tur ir piemesta pilna pastkaste ar dažādiem piedāvājumiem, taču pirmā doma, kas nāk prātā, kāda ir interneta kvalitāte un stabilitāte. Stabilitāte ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem, jo kam ir vajadzīgs internets, kas vienu dienu iet, tad dienu atkal neiet, arī diezgan slikta atbalsta komanda problēmu gadījumā, tā ir mazo interneta provaideru „vājā vieta”. Lattelecom ir top1 telekomunikāciju uzņēmums Latvijā. Lattelecom pirmie Latvijā piedāvā optiskā interneta pieslēgumu, kas ir viens no ātrākajiem gan Eiropā, gan arī visā plašajā Pasaulē. Interneta ātrums līdz 500 Mbit/s, turklāt šāds interneta ātrums ir iespējams arī augšupielādējot liela izmēra failus un failu apmaiņā ar saviem draugiem vai paziņām. Taču konkurenti arī neguļ piedāvājot interneta ātrumu pat līdz 1Gbit/s tikai diemžēl tas tehniski nav iespējams, jo vienīgajam Lattelecom ir pieejama modernā optiskā interneta infrastruktūra.

Ja dzīvo Rīgas centrā, arī tur ir uzsākta optiskā tīkla izbūvē un jau pašlaik optiskais internets ir pieejams ļoti daudziem centrā esošiem dzīvokļiem. Optiskais internets Rīgā kļūst arvien pieejamāks, kā arī citās lielākajās Latvijas pilsētās notiek strauja optiskā interneta infrastruktūras attīstība.

Optiskais internets Rīgā ir labākais, iespējamais interneta pieslēgums, tas ir mūsdienīgs internets, ātrs, stabils un kvalitatīvs, lūk tādam ir jābūt interneta pieslēgumam.

otrdiena, 2011. gada 19. aprīlis

Optiskais internets Ziepniekkalnā

Ziepniekkalns ir viens no mikrorajoniem, kur optiskais internets bija pieejams ātrāk nekā citiem Rīgas mikrorajonu iedzīvotājiem (Pats pirmais mikrorajons bija Zolitūde, kur tika sākts „ritināt” optiskā interneta tīklu – Nākotnes tīklu). Ieviešot optiskā interneta tīklu Ziepniekkalnā tam jau pirmajās dienas pieslēdzās ļoti daudz interneta lietotāji, kas nebija apmierināti ar pašreizējo interneta provaideru sniegtajiem pakalpojumiem.Optiskais internets Ziepniekkalnā ļauj lietot daudziem dzīvokļiem "Nākotnes tīkla" interneta ātrumus.

Lattelecom ziņojums pirms optiskā interneta aktivizēšanas Ziepniekkalnā:
„Šobrīd Lattelecom ir uzstādījuši centrāli, izvilkuši optisko kabeli un jau ir sākuši veidot pieslēgumus mājās. Kā redzams attēlā augstāk, tad Lattelecom Optikas tehnoloģiju biznesa daļas direktors Raivis Mackevičs jau šodien var paziņot par pirmajiem laimīgajiem Ziepniekkalna iedzīvotājiem, kuriem ir pieejams optiskais interneta pieslēgums.”

Kās iespējas vēl ir Ziepniekkalnā dzīvojošajiem Lattelecom optiskā interneta lietotājiem, tas ir:
• Interaktīvā Televīzija (daudz jaunas un agrāk neredzētas iespējas, ko piedāvā mūsdienīgā televīzija, kopā 95 televīzijas kanāli ļoti augstā attēlā kvalitātē)
• Bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā
• Videonovērošanas pakalpojumi Jūsu mājās

Izvēloties optiskā interneta pieslēgumu klients iegūst ļoti kvalitatīvu un ātru interneta pieslēgumu. Tas ir viens no ātrākajiem interneta pieslēgumiem Eiropā un Pasaulē un iedomājaties, tas ir pieejams tepat Latvijā – Ziepniekkalnā. Jāpiemin arī fakts, ka optiskais internets Ziepniekkalnā ir pieejams jau no 2010. gada aprīļa mēneša. Tātad varam ar humora piesitienu atzīt – Optiskā interneta gada jubilejas mēnesis ir 2011. gada aprīlis.

Pievienojies optiskā interneta lietotāju saimei un aizmirsti uz visiem laikiem, kas ir lēns interneta pieslēgums. Optiskais internets Ziepniekkalnā ir lieliska iespēja šī rajona iedzīvotājiem baudīt nākotnes tehnoloģijas jau tagadnē. Optiskais internets pieejams arī citos Rīgas mikrorajonos un citās lielākajās Latvijas pilsētās.

pirmdiena, 2011. gada 18. aprīlis

Interneta pieslēgums no Lattelecom


Internets mūsdienās vienkāršo dzīvi, iespēja veikt maksājumus interneta bankā, epasti, saziņa skype, komunikācija sociālajos tīklos un tā ir tikai neliela daļa no interneta sniegtajām iespējām. Mūsdienās daudzas ikdienā ļoti nepieciešamas darbības var būt nepieejamas, ja nav pieejams internets. Tas taupa gan laiku, gan arī naudu. Domāju nevienam nav noslēpums, ka interneta bankā komisijas maksas ir daudz mazākas (bieži vien tādu vispār nav, viss atkarīgs no bankas konta uz kuru tiek veikts naudas pārskaitījums). Tā ir tikai viena no ikdienas lietām, kurā internets mums “nāk” palīgā. Internets arī nodrošina mūsdienīgas komunikācijas iespējas, piemēram, zvani uz ārzemēm Jums nemaksās neko, izmantojiet programmu skype. Taču, lai internetu lietojot Jums nebūtu jāuztraucas par interneta kvalitāti, ātrumu un stabilitāti, iesaku izvēlēties Lattelecom pakalpojumus. Nedaudz sīkāk apskatīsim Lattelecom piedāvātos interneta pakalpojumus.

Projekts ar nosaukumu “Nākotnes tīkls” ir Lattelecom optiskā tīkla infrastruktūras projekts. Optiskais internets ir nosaukts šādi, jo tas ir ne tikai drošs un stabils, bet arī ļoti, ļoti ātrs (interneta ātrums līdz 500Mbit/s), taču ir viens mīnuss, šis ļoti ātrais interneta pieslēgums ir pieejams pagaidām ierobežotam skaitam Latvijas iedzīvotāju (Rīga un citas lielākās Latvijas pilsētas).

Otrs piedāvājums no Lattelecom, kas ir aktuāls interneta lietotājiem, kas arī vēlas saņemt stabilu un drošu internetu. DSL internets no Lattelecom ir ideāls risinājums priekš cilvēkiem, kuri augstu vērtē interneta stabilitāti. Maksimālais interneta ātrums, ko piedāvā Lattelecom DSL internets ir 10Mbit/s. Ar šādu interneta ātrumu ikdienā ir pilnīgi pietiekoši.

Ja bieži sanāk atrasties „kustībā”, tad interesants ir Lattelecom bezvadu interneta (wifi) piedāvājums. Izmantojot Lattelecom wifi ir iespējams pieslēgties ātrgaitas bezvadu internetam vairāk nekā 450 vietās Latvijā, tas ir visur, kur ir redzama Lattelecom wifi uzlīme, kas norāda uz interneta pieejamību. Šis pakalpojums būs īpaši ērts un noderīgs portatīvo datoru lietotājiem, kuriem nepieciešams interneta pieslēgums ārpus savām mājām vai biroja telpām. 

Izvēlies stabilu interneta pieslēgumu no Lattelecom un tu būs ieguvējs. Lattelecom internets ir jau gadiem pārbaudītas vērtības Latvijā, par ko liecina labās atsauksmes par augsto klientu servisa kvalitāti, interneta kvalitāti u.t.t. Pats galvenais taču ir laimīgs klients! Šis varētu būt Lattelecom sauklis.