svētdiena, 2012. gada 8. janvāris

Televīzija tavā datorā

Viens no modernākajiem televīzijas veidiem pašlaik ir interneta TV. Tā ir lieliska iespēja skatīties TV pārraides tiem, kam nav televizora. Lai arī ir neskaitāmas iespējas raidījumus un filmas internetā skatīties bez maksas, kvalitatīvs interneta TV ar vairāk nekā trīs vai četriem kanāliem parasti ir maksas pakalpojums.

Vairākas Latvijas televīzijas Latvijā piedāvā iespēju nez maksas internetā skatīties atsevišķu pārraižu tiešraides un ierakstus. Piemēram, LTV7 piedāvā interneta tiešraides dažādām sporta spēlēm un sacensībām, kur piedalās latviešu sportisti – regulāri iespējams skatīties hokeja kluba Dinamo Rīga spēles. Turklāt personas, kas hokeju skatās internetā, var redzēt arī pēcspēles preses konferenci ar klubu treneriem. LTV7 mājas lapā iespējams skatīties arī tiešraides basketbola spēlēm, pasaules kausa sacensībām bobslejā un skeletonā, kā arī citas sporta pārraides.
Arī citu televīziju raidījumus vai atsevišķus to sižetus iespējams skatīties internetā. Piemēram, TV3 un LNT piedāvā noskatīties ziņu ierakstus un citus tekompāniju raidījumus. Šos piedāvājums gan nevarētu uzskatīt par interneta TV, jo pieejama tikai daļa no televīziju programmas.
Interneta TV bez maksas  kādu laiku bija pieejama interneta vietnē tv-online.lv. Tur varēja skatīties četrus televīzijas kanālus – LTV1, LTV7, LNT un TV5. Pašlaik gan vairs tādas iespējas nav un lai skatītos TV internetā, nepieciešams pieslēgt Lattelecom interneta televīziju. Tās skatītājiem pieejams salīdzinoši liels televīzijas kanālu skaits.

Tiesa Lattelecom piedāvātā interneta televīzija ir maksas pakalpojums, tā pieejama par cenu sākot no 2,90 latiem mēnesī. Lattelecom interneta televīzija ļauj skatīties 20 dažādus Latvijas un ārzemju televīzijas kanālus tiešraidē. Visiem kanāliem iespējams skatīties visu programmu tāpat kā jebkuram citam televīzijas veidam nevis tikai atsevišķus TV raidījumus.

Lattelecom interneta TV skatītājiem pieejamas arī vairākas papildus funkcijas – video noma, programmas valodas izvēle un televīzijas programma. Lattelecom interneta TV pieejama visur, kur pieejams kāds no Lattelecom interneta veidiem.

Lai skatītos Lattelecom interneta TV nepieciešams tikai dators un internets. Informācija par pieejamajiem kanāliem un televīzijas pieslēgšanu pieejama interneta vietnē lattelecom.tv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru