pirmdiena, 2012. gada 9. janvāris

Lattelecom online televīzija

Lielākais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Lattelecom saviem klientiem piedāvā neskaitāmus inovatīvus risinājumus interneta un televīzijas tehnoloģiju jomā. Salīdzinoši nesen uzņēmums sāka piedāvāt maksas online televīziju, kur pieejami 20 dažādi televīzijas kanāli un iespējas, kas nav pieejamas, izmantojot citus online televīzijas veidus.

Lattelecom online televīzija nodrošina divus pakalpojumus – iespēju internetā skatīties 20 dažādus kanālus, kā arī iznomāt filmas. Online televīzija pieejama par cenu, sākot no 2,90 latiem mēnesī. Par šo cenu pieejami 20 televīzijas kanāli - : LTV1, LTV7, LNT, TV5 Rīga, Pirmais Baltijas Kanāls, NTV Mir, Sony Entertainment Television, Nickelodeon, Disney Channel, Eurosport, KHL, Sportacentrs.com, Discovery Channel, National Geographic, Discovery Science, Travel N Living, MTV Europe, Muz TV, CNN International un RTL.
Par filmu nomu Lattelecom online televīzijas lietotājiem jāmaksā papildus. Filmas var iznomāt par cenu sākot no 0,87 latiem diennaktī. Par šo summu pieejama viena filma uz 24 stundām, jaunākās filmas ir nedaudz dārgākas – tās maksā 2,10 lati diennaktī. Filmu mēneša abonements maksā 3,90 latus.

Papildus filmu nomai online televīzijas skatītājiem pieejamas arī tādas iespējas kā TV programma un valodas izvēle. Online televīzija pieejama augstā kvalitātē, kā arī zemākā kvalitātē. Lai skatītos online televīziju augstākajā kvalitātē, nepieciešams interneta pieslēgums ar ātrumu vismaz 2,5 megabiti sekundē.
Galvenā online televīzijas priekšrocība, salīdzinot ar interaktīvo vai virszemes digitālo televīziju ir salīdzinoši lētais aprīkojums. Proti, nav nepieciešams dekoderis, televīzijas antena un pat televizors, galvenais, lai būtu dators ar interneta pieslēgumu.

Online televīziju var pieslēgt Lattelecom mājas lapā. Lai to skatītos datoram nav nepieciešama speciāla programmatūra, galvenais, lai datoram ir uzinstalēts Adobe Flash Player.

Jāpiebilst, ka pārliecināties par Lattelecom online televīzijas kvalitāti var bez maksas, jo to var pieslēgt un septiņas dienas lietot neko nemaksājot. Plašāka informācija par šo piedāvājumu pieejama online televīzijas mājas lapā lattelecom.tv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru