ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Viasat TV kanālu paketes



Par televīzijas nozīmi mājsaimniecībā zina katrs. Un daudzi noteikti piedzīvojuši situāciju, kad TV signāla traucējumu dēļ nākas doties pie kaimiņa, lai tomēr redzētu savu mīļāko televīzijas pārraidi. Ko darīt? Vislabāk izvēlēties telekomunikāciju operatoru, kas neliks Jums vilties.
Kvalitātes ziņā labs variants būs Viasat. Tāpat, kā citi telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēji, arī Viasat saviem skatītājiem piedāvā vairākas TV kanālu pakas, kopskaitā piecas.

trešdiena, 2012. gada 28. novembris

INTERNETA TV PĀRRAIŽU ARHĪVS UN VIDEONOMA ARĪ MOBILAJĀS IERĪCĒS!

Attīstoties tehnoloģijām un cilvēkiem kļūstot arvien mobilākiem, pieaug arī mobilo ierīču popularitāte. Pie mobilām ierīcēm jau kādu laiku nepieder vairs tikai mobilie tālruņi, to skaitā arī viedtālruņi, un mazie portatīvie datori, bet arī planšetdatori, kas pēdējā laikā kļuvuši īpaši populāri. Viens no mobilo ierīču popularitātes iemesliem ir iespēja šīs ierīces izmantot tāpat kā stacionāros datorus, neesot mājās vai darbā, bet gan esot jebkur citur, piemēram, braucot autobusā vai sēžot rindā pie ārsta.

sestdiena, 2012. gada 24. novembris

Viasat tv programma - vienmēr skaties tikai interesantāko



Viasat televīzija skatītājiem piedāvā gandrīz visus Latvijas kanālus (izņēmums ir TV5, ko Viasat saviem klientiem nenodrošina), kā arī vairākus ārzemju kanālus un Viasat pašu veidotos kanālus, ko citi televīzijas operatoru piedāvā tikai par papildus samaksu. Viasat piedāvā arī vairākus HD kvalitātes kanālus, kuru skatīšanās ir aizraujošs piedzīvojums.

trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Lattelecom interneta TV- 21. gadsimta TV

Ja vēlies televīziju skatīties ne tikai savā televizora ekrānā, bet arī portatīvajā datorā, planšetdatorā vai mobilā telefona jaunākajā modelī, tad Lattelecom interneta TV būs vispiemērotākā. Šī interneta televīzija ir 21. gadsimta TV, kas ļauj izbaudīt vēl nebijušas iespējas.
Lai vērotu Lattelecom interneta TV, jāieiet Lattelecom mājas lapā un jāpiesakās. Vispirms ir iespēja 3 dienas izmantot bezmaksas testu, izbaudot interneta TV priekšrocības un tādējādi ļaujot saprast, vai piedāvājuma klāsts ir atbilstošs iecerētajam.

otrdiena, 2012. gada 20. novembris

IZZI piedāvā ne tikai kabeļinternetu

Viens no populārākajiem IZZI pakalpojumiem līdz šim ir bijis kabeļinternets. Tas tiek piedāvāts vairākās Latvijas pilsētās, kurās ir liels apdzīvojums, tādējādi interneta kabeļa ievilkšanas izmaksas nav tik dārgas. IZZI piedāvātais internets pieejams dažādos ātrumos, bet vislielākais pieejamais ātrums ir līdz 100 Mbit/s.

TV programma ltv1 televīzijas kanālam

Kanāls LTV1 nav svešs nevienam. Pildot sabiedriskās televīzijas pienākumus, LTV1 programmā visbiežāk tiek iekļautu dažādi informatīvi raidījumi, svarīgas tiešraides, kas jāredz katram, kas aktīvi interesējas par Latvijā un pasaulē notiekošo.

ceturtdiena, 2012. gada 15. novembris

Izzi pakalpojumu atsauksmes


Interneta un televīzijas provaideri atšķiras ne vien pēc pakalpojumu klāsta, tarifiem un kvalitātes. Cik klientu, tik viedokļu. Kādu apmierina servisa kvalitāte, citam tajā pašā piedāvājumā nākas vilties. Klientu atsauksmes par Latvijā labi pazīstamo TV un interneta provaideri IZZI dalās. Viena daļa domā, ka tas ir labākais no līdzīgiem telekomunikāciju uzņēmumiem, citi tam nevēlas piekrist. Bet par visu pēc kārtas.

ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Virszemes TV komplekts – kopā lētāk



Aktīviem telefona lietotājiem un TV skatītājiem Lattelecom piedāvā iegādāties speciālu virszemes televīzijas komplektu ar bezmaksas sarunām Lattelecom tīklā un labākajiem TV kanāliem! Komplektā ietilpst virszemes televīzijas ekonomiskā paka un neierobežotas sarunas Lattelecom tīklā. Šis pakalpojumi kopā pieejami par fiksētu mēneša maksu, kas ir izdevīgāk nekā abonēt katru no pakalpojumiem atsevišķi.