sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Top-load veļas mašīnas

Top-load jeb no augšas iekraujamās/izkraujamās veļas mašīnas ir ērtas, jo veļas ielikšana un izņemšana ir krietni vieglāka nekā tradicionālajās veļas mašīnas, kurās veļas ielikšana un izņemšana notiek caur apaļo atveri veļas mašīnas priekšā.

otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

Virszemes TV dekoderi Lattelecom veikalos

Latvija bija viena no pēdējām Eiropas Savienības valstīm, kura pārslēdzās no analogās uz ciparu apraidi, šādā veidā iegūstot kvalitatīvāku televīzijas pakalpojumu. Uzzinot par izmaiņā virszemes TV apraides sistēmā, skatītājus pārņēma neliela panika. Realitātē daļu skatītāju šīs izmaiņas būtiski neietekmēja, jo modernajos televizoros ir iebūvēts ciparu televīzijas pārraidei vajadzīgais MPEG-4 dekoders.

pirmdiena, 2013. gada 21. janvāris

Baltcom internets un televīzija

Latvijā ikviens var izvēlēties sev piemērotākos telekomunikāciju pakalpojumus, jo tos sniedz vairāki operatori. Tajā skaitā ir arī telekomunikāciju kompānija Baltcom, kas saviem esošajiem un topošajiem klientiem piedāvā ne vien katrai gaumei atbilstošu televīziju, bet ir pazīstams arī ar savu NGN jeb nākamās paaudzes tīkla internetu. Arī abonentmaksa ir demokrātiska, tāpēc gan televīzija, gan Baltcom internets garantē kvalitatīvu pakalpojumu par pieejamu cenu ikvienam.

Baltcom televīzija no 5.49Ls/mēnesī



Tiem, kam svarīga kvalitatīva un baudāma izklaide pie TV ekrāniem, Baltcom piedāvā televīziju ar plašu kanālu piedāvājumu un daudzām papildiespējām, tajā skaitā HD kanālus, tematiskās pakas, digitālās televīzijas priekšrocības un vēl vairāki. Baltcom televīzija viennozīmīgi ļauj baudīt visas priekšrocības un ērtības, ko sniedz mūsdienu televīzija, turklāt tas viss par pieejamu cenu, sākot no Ls 5.49 mēnesī!

svētdiena, 2013. gada 20. janvāris

KHL tv programma – seko līdz interesantākajām spēlēm

Katram ir savas aizraušanās. Tas pats attiecas uz televīzijas skatīšanos. Kāds dod priekšroku seriāliem, filmām vai dokumentāliem raidījumiem. Citam labāk patiks mūzika vai sporta pārraides. Hokeja faniem un līdzjutējiem noteikti patiks kanāls KHL. Tas ir populārs Krievijas TV kanāls, kurā tiek pārraidītas hokeja spēles gan tiešraidēs, gan ieraktu atkārtojumos. KHL pārraida praktiski visas Kontinentālās Hokeja Līgas spēles.