sestdiena, 2012. gada 29. decembris

DSL internets no 6.90 Ls/mēnesī



Internets ir jaunākās paaudzes tehnoloģija, kas cilvēkiem viņu ikdienas ritējumā šobrīd vajadzīgs tikpat lielā mērā, kā skābeklis elpošanai, ēdiens un ūdens izdzīvošanai. Turklāt sabiedrību arvien vairāk pārņem pārliecība – ja tevis nav internetā, tu neeksistē. Internets pārņem pasauli un aptver cilvēces ikdienu, tādēļ ikvienam ir iespējas izvēlēties sev piemērotāko interneta lietošanas iespējas no daudzveidīgā pakalpojumu piedāvājuma.

piektdiena, 2012. gada 28. decembris

IZZI interneta pieslēgums Rīgā

Izzi interneta pieslēgums
Rīgā ir pieejams visplašākais interneta pieslēgumu klāsts, jo galvaspilsētā koncentrējas lielākās provaideru tīklu infrastruktūras. Tieši tāpēc ikviens pilsētas iedzīvotājs var izvēlēties sev vēlamo interneta pieslēgumu – gan pēc ātruma, gan pēc interneta pieslēguma veida, gan pēc abonentmaksas. Kā viena no izvēles iespējām var būt arī kvalitatīvs un ātrs IZZI interneta pieslēgums, tajā skaitā arī mobilais internets.

ceturtdiena, 2012. gada 27. decembris

Lattelecom interneta televīzija jebkurā vietā, kur pieejams internets

Lattelecom piedāvā saviem skatītājiem kvalitatīvu un cenas ziņā izdevīgu interneta televīziju. Tā kā mūsdienās ne vienmēr atliek laiks skatīties mīļākās pārraides TV ekrānos, Lattelecom piedāvā mobilu un ērtu interneta televīziju, kas pieejama gan datoros, gan planšetdatoros, gan arī viedtālruņos. Interneta televīzija pakalpojums piedāvā TV tiešraides, TV arhīvu un video nomu 24 h diennaktī!

ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Labākie televizori no Philips

Televizora iegāde ir liels ilgtermiņa pirkums, jo reti kurš cilvēks maina televizoru biežāk kā reizi dažos gados. Kvalitatīvs un moderns televizors būs lielisks pirkums, kas iepriecinās visus ģimenes locekļus. Pērkot televizoru noteikti ir jāpievērš uzmanība tā ražotājam.

otrdiena, 2012. gada 18. decembris

Optiskais internets kopā ar kvalitatīvu televīziju

Pēdējo gadu laikā katrs interneta lietotājs vēlas izmantot optisko internetu. Optiskais internets ir stabils un ātrs internets, kam Latvijā citi interneta veidi nevar konkurēt. Optiskais internets ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē tiek plaši izmantots tieši savā ātruma, kvalitātes un stabilitātes dēļ.