piektdiena, 2011. gada 29. jūlijs

Digitālā TV – Ciparu televīzija tavās mājas


Digitālā tv - Ciparutelevīzija ir televīzija, kur video pārraida MPEG4 vai citādi kodētas ciparu straumes (stream) veidā, atšķirībā no analogās televīzijas signāla. Vēl pavisam nesen visā Latvijas teritorijā bija pieejams tikai analogās televīzijas signāls. Analogās televīzijas apraide pilnība tika pārtraukta 2009. gadā. Ir pagājuši 2 gadi un lielais pulks digitālās televīzijas skatītāji ir rakstījuši pozitīvas atsauksmes par digitālo tv, ko saviem klientiem piedāvā Lattelecom.

Digitālās tv skatītāja vērtējums no nekurzeme.lv „Virszemes TV bezmaksas 5 kanāus tagad jau var uztvert visā Latvijā. Pērkot dekoderi priekš Virszemes TV ir lielākas izredzes izvairīties no pārslodzēm, jo raida pa gaisu, nekā skatoties digitālo televīziju pa kabeli. Bieži tiek jaukta Virszemes TV ar Lattelecom televīziju, kas tiek piedāvāta kopā ar Internetu - pa kabeli raidītajai digitālai televīzijai un Virszemes TV ir katrai savs dekoderis.
Pats lietoju Virszemes TV un ar dekoderi nav bijušas problēmas. Bilde ideāla pat ar ļoti vienkāršu antenu.”


Digitālās tv pārraides signāls nodrošina ne tikai augstus attēla un skaņas kvalitātes standartus, bet arī ļoti plašu televīzijas kanālu klāstu visā Latvijas teritorijā. Piemēram, digitālās televīzijas „Ekonomiskā Paka” skatītājiem nodrošina 20 aizraujošus un interesantus televīzijas kanālus, kā arī nākotnē domājams visiem digitālās tv skatītājiem būs pieejamas arī visas tematiskās pakas.

Digitālās tv apraide

Digitālas televīzijas apraidi ārpus Rīgas nodrošina vairāk kā 20 televīzijas torņi visā Latvijā. Digitālās tv apraides signāls paver visiem Latvijas iedzīvotājiem skatīties ārzemju tv  kanālus, kas ļauj būtu Pasaules un Latvijas notikumu centrā, sekot aktuālākajiem jaunumiem, skatīties jaunākās filmas un aizraujošākās sporta tiešraides. 

Digitālās tv pieslēgšana 

Digitālās tv pieslēgšanai ir nepieciešami daži elementi, kas ir digitālās tv uztvērējs, āra vai istabas antena, kā arī viedkarte, kas nodrošinās pieeju maksas televīzijas kanāliem, piemēram Eurosport, Animal Planet un citiem aizraujošiem Pasaules populārākajiem televīzijas kanāliem.  

Digitālā tv ir unikāla iespēja skatīties Latvijā inovatīvāko televīziju visiem Latvijas iedzīvotājiem, ko tu vēl gaidi! Pievienojies!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru